Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Pro FC Górnik Konin CF
28.02.21 Tactiek GK_new
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
39.8 gemiddelde waardering 49.8
goed Schieten uitstekend
matig Passen solide
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Modry is nu in balbezit. Linnuste is nu in balbezit. Wielgus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wielgus krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Klungelig pakt Nast de bal. Nast passt de bal met de wreef. Modry is nu in balbezit. Modry haalt uit met een fantastische trap. Mikami probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
United Pro FC - Górnik Konin CF 0:1

6e minuut.
Klungelig pakt Modry de bal. Thabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet passt de bal met de wreef. Nast is nu in balbezit. Nast schiet op doel. Mikami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Linnuste bereikt de bal nog maar net als eerste. Linnuste passt de bal met de wreef. Nast is nu in balbezit. Modry is nu in balbezit. Modry schiet op doel. Mikami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Linnuste passt de bal zonder na te denken. Galuska speelt de bal door. Klungelig pakt Thabet de bal. Modry is nu in balbezit. Modry schiet op doel. Mikami verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Nappi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Psaroudakis de bal. Gwiżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiżdż haalt uit met een fantastische trap. López Revuelta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galuska met de inworp. Linnuste bereikt de bal nog maar net als eerste. Linnuste geeft een lange en hoge pass. Nast maakt een snoekduik en kopt de bal. Mikami verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Galuska rent richting de bal. Galuska passt de bal zonder na te denken. Nast bereikt de bal nog maar net als eerste. Nast schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United Pro FC - Górnik Konin CF 0:2

30e minuut.
Thabet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galuska is nu in balbezit. Galuska passt de bal zonder na te denken. Modry bereikt de bal nog maar net als eerste. Modry schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Gwiżdż kopt de bal weg. Kartozia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Misiewicz probeert naar een medespeler te passen. Psaroudakis rent richting de bal. Gwiżdż is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Galuska bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Góra. Galuska is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pasek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nast is nu in balbezit. Nast draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Pro FC - Górnik Konin CF 0:3

40e minuut.
Inworp. Thabet met een snelle inworp. Galuska rent richting de bal. Galuska passt de bal zonder na te denken. Nast rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Pro FC - Górnik Konin CF 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Pro FC 70%, Górnik Konin CF 30%.
United Pro FC - Górnik Konin CF 0:4

48e minuut.
Snopek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Berchtold komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Onório geeft de bal voor. López Revuelta probeert naar een medespeler te passen. Thabet kopt de bal weg. Nast is nu in balbezit. Nast draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Thabet zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Berchtold kopt de bal weg. Nast rent richting de bal. Nast haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Modry passt de bal zonder na te denken. Nast rent richting de bal. Nast passt de bal met de wreef. Modry rent richting de bal. Modry haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Pro FC - Górnik Konin CF 0:5

69e minuut.
Buitenspel voor Kartozia. Goede buitenspelval van de verdediging. Pasek neemt vlug de vrije trap. Nast bereikt de bal nog maar net als eerste. Nast draait met de bal, schiet en ... Mikami probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

70e minuut.
Inworp. Thabet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galuska geeft een hoge lob. Modry maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Pro FC - Górnik Konin CF 0:6

77e minuut.
Galuska kopt de bal weg. Linnuste heeft problemen om de bal te vangen. Modry is nu in balbezit. Modry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United Pro FC - Górnik Konin CF 0:7

82e minuut.
Psaroudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Psaroudakis speelt de bal door. Thabet speelt de bal door. Modry rent richting de bal. Modry draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mikami met een harde bal richting middenveld. Galuska probeert naar een medespeler te passen. Modry rent richting de bal. Modry haalt uit met een fantastische trap. Mikami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Linnuste kopt de bal weg. Nast is nu in balbezit. Mikami probeert naar een medespeler te passen. Sobieszewski kopt de bal weg. López Revuelta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mikami trapt de bal weg van het doel. Galuska kopt de bal weg. Linnuste rent richting de bal. Linnuste draait met de bal, schiet en ... Mikami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Pro FC 64%, Górnik Konin CF 36%.
United Pro FC - Górnik Konin CF 0:7