Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ShyTeam Boston Witchers
1 Tactiek 343
39% Balbezit 61%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.8 gemiddelde waardering 48.5
average Schieten good
poor Passen solid
average Verdedigen good


13e minuut.
Nogay geeft een lange en hoge pass. Nøhr probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kräuchi neemt de hoekschop. Hombre kopt de bal weg. Papagnone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Carpano geeft de bal voor. Daar is Hombre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoffman is nu in balbezit. Ignasiak onderschept slim de pass. Ignasiak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Cara is nu in balbezit. Cara geeft de bal voor. Nøhr kopt de bal weg. Kräuchi rent richting de bal. Kräuchi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Borkowski is nu in balbezit. Kräuchi verovert de bal door een tackle van achteren. Kräuchi geeft een hoge lob. Ignasiak springt en kopt de bal. Papagnone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ShyTeam - Boston Witchers 0:1

38e minuut.
Kräuchi geeft een lange en hoge pass. Quishpe kopt de bal weg. Klungelig pakt Hombre de bal. Ignasiak is nu in balbezit. Ignasiak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ShyTeam - Boston Witchers 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ShyTeam 63%, Boston Witchers 37%.
ShyTeam - Boston Witchers 0:2

48e minuut.
Daar is Nogay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasiak rent richting de bal. Ignasiak draait met de bal, schiet en ... Quishpe probeert de bal aan de voet te houden. Papagnone bokst de bal weg.

51e minuut.
Quishpe onderschept slim de pass. Ignasiak is nu in balbezit. Ignasiak passt de bal zonder na te denken. Nogay is nu in balbezit. Nogay haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Quishpe kopt de bal weg. Klungelig pakt Präger de bal. Präger probeert naar een medespeler te passen. Ignasiak is nu in balbezit. Ignasiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Carpano bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlecki onderschept slim de pass. Bombarda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bombarda krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Daar is Cara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cara geeft een hoge lob. Daar is Paes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nogay is nu in balbezit. Nogay haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Kräuchi passt de bal zonder na te denken. Paes verovert de bal door een tackle van achteren. Hoffman is nu in balbezit. Ignasiak onderschept slim de pass. Ignasiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Gremmo komt het veld opgelopen. Pazurkiewicz komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Präger probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Borkowski met een snelle inworp. Górniak rent richting de bal. Górniak geeft een hoge lob. Pazurkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Terlecki is nu in balbezit. Terlecki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Janczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Quishpe onderschept slim de pass. Quishpe passt de bal met de wreef. Nogay rent richting de bal. Nogay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Gremmo passt de bal zonder na te denken. Quishpe rent richting de bal. Präger rent richting de bal. Quishpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Quishpe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Małyszka met een snelle inworp. Janczar geeft een lange en hoge pass. Górniak is nu in balbezit. Górniak haalt uit met een fantastische trap. Pazurkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ShyTeam 57%, Boston Witchers 43%.
ShyTeam - Boston Witchers 0:2