Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MZKS ŁĘCZYCE Górnik Konin CF
442 Tactiek GK_new
48% Balbezit 52%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 48.6
weak Schieten formidable
weak Passen solid
good Verdedigen solid


2e minuut.
Klungelig pakt Chojna de bal. Galuska probeert naar een medespeler te passen. Modry bereikt de bal nog maar net als eerste. Modry schiet op doel. Gogola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MZKS ŁĘCZYCE - Górnik Konin CF 0:1

3e minuut.
Linnuste bereikt de bal nog maar net als eerste. Linnuste passt de bal zonder na te denken. Modry rent richting de bal. Modry draait met de bal, schiet en ... Escobar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Tudor geeft de bal voor. Inworp. Linnuste met een snelle inworp. Galuska geeft een lange en hoge pass. Modry maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Valdés is nu in balbezit. Galuska verovert de bal door een tackle van achteren. Galuska probeert naar een medespeler te passen. Nast bereikt de bal nog maar net als eerste. Nast haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Galuska rent richting de bal. Galuska passt de bal zonder na te denken. Nast heeft problemen om de bal te vangen. Modry bereikt de bal nog maar net als eerste. Modry haalt uit met een fantastische trap. Gogola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Galuska verovert de bal door een tackle van achteren. Galuska probeert naar een medespeler te passen. Modry is nu in balbezit. Modry haalt uit met een fantastische trap. Chojna probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MZKS ŁĘCZYCE - Górnik Konin CF 0:2

18e minuut.
Dobosiewicz passt de bal zonder na te denken. Modry is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zapiec. Zapiec krijgt een gele kaart. Modry is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bocola zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Modry rent richting de bal. Modry haalt uit met een fantastische trap. Chojna probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MZKS ŁĘCZYCE - Górnik Konin CF 0:3

28e minuut.
Nast passt de bal met de wreef. Modry rent richting de bal. Galuska speelt de bal door. Nast is nu in balbezit. Nast schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MZKS ŁĘCZYCE - Górnik Konin CF 0:4

36e minuut.
Nozzi passt de bal in één keer door. Galuska met een sublieme pass. Nast heeft problemen om de bal te vangen. Nast haalt uit met een fantastische trap. Gogola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MZKS ŁĘCZYCE - Górnik Konin CF 0:5

38e minuut.
Tudor geeft een hoge lob. Nast is nu in balbezit. Nast passt de bal met de wreef. Modry bereikt de bal nog maar net als eerste. Modry draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Galuska rent richting de bal. Galuska probeert naar een medespeler te passen. Daar is Modry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linnuste rent richting de bal. Linnuste schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Galuska passt de bal met de wreef. Modry heeft problemen om de bal te vangen. Modry passt de bal met de wreef. Nast rent richting de bal. Nast draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Galuska is nu in balbezit. Galuska passt de bal in één keer door. Escobar onderschept slim de pass. Daar is Modry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Modry draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MZKS ŁĘCZYCE 83%, Górnik Konin CF 17%.
MZKS ŁĘCZYCE - Górnik Konin CF 0:5

48e minuut.
Modry passt de bal in één keer door. Galuska bereikt de bal nog maar net als eerste. Galuska passt de bal zonder na te denken. Nast is nu in balbezit. Nast draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Galuska geeft een hoge lob. Daar is Modry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escobar is nu in balbezit. Modry onderschept slim de pass. Modry haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Inworp. Galuska met een snelle inworp. Bocola is nu in balbezit. Bocola geeft een hoge lob. Escobar verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Linnuste zal de hoekschop nemen. Daar is Nast, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nast schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Modry is nu in balbezit. Modry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MZKS ŁĘCZYCE - Górnik Konin CF 0:6

81e minuut.
Bocola heeft problemen om de bal te vangen. Bocola probeert naar een medespeler te passen. Galuska speelt de bal door. Nast rent richting de bal. Nast schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MZKS ŁĘCZYCE 65%, Górnik Konin CF 35%.
MZKS ŁĘCZYCE - Górnik Konin CF 0:6