Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Południe Sośnica-Brzeg Reduta Bisztynek
Sweep Tactiek ania
53% Balbezit 47%
60% Spel op eigen helft 40%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 53.7
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Kalliomaa onderschept slim de pass. Kalliomaa geeft de bal voor. Štainer bereikt de bal nog maar net als eerste. Štainer haalt uit met een fantastische trap. Cappelletto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Południe Sośnica-Brzeg - Reduta Bisztynek 1:0

10e minuut.
Jingtian bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghel speelt de bal door. Montiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolov rent richting de bal. Nikolov draait met de bal, schiet en ... Drożdżewski bokst de bal weg.

21e minuut.
Trengereid met een snelle inworp. Figa is nu in balbezit. Figa passt de bal met de wreef. Kubot rent richting de bal. Kubot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kubot heeft problemen om de bal te vangen. Kubot probeert naar een medespeler te passen. Koniecpolski rent richting de bal. Koniecpolski geeft de bal voor. Štainer springt en kopt de bal. Cappelletto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Inworp. Muszka met een snelle inworp. Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Montiel verovert de bal door een tackle van achteren. Montiel geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Trengereid onderschept slim de pass. Trengereid passt de bal in één keer door. Pavelescu onderschept slim de pass. Štainer is nu in balbezit. Štainer haalt uit met een fantastische trap. Cappelletto bokst de bal weg. Jaaksoo geeft een lange en hoge pass. Montiel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nikolov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikolov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste. Štainer bereikt de bal nog maar net als eerste. Štainer passt de bal met de wreef. Trengereid geeft de bal voor. Kubot maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Štainer rent richting de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Południe Sośnica-Brzeg - Reduta Bisztynek 2:0

33e minuut.
Nikolov is nu in balbezit. Figa begaat een overtreding. Nikolov raakt geblesseerd tijdens het duel. Haddleton met een snel genomen vrije trap. Jingtian is nu in balbezit. Jingtian schiet op doel. Drożdżewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Południe Sośnica-Brzeg - Reduta Bisztynek 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Południe Sośnica-Brzeg 57%, Reduta Bisztynek 43%.
Południe Sośnica-Brzeg - Reduta Bisztynek 2:1

49e minuut.
Pavelescu passt de bal in één keer door. Figa is nu in balbezit. Figa speelt de bal door. Kubot is nu in balbezit. Kubot schiet op doel. Cappelletto bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Południe Sośnica-Brzeg - Reduta Bisztynek 3:1

62e minuut.
Pavelescu is nu in balbezit. Pavelescu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Gherghel de bal onder controle te krijgen. Schneider geeft een hoge lob. Kubot geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Cappelletto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Štainer bereikt de bal nog maar net als eerste. Štainer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Południe Sośnica-Brzeg - Reduta Bisztynek 4:1

64e minuut.
Nikolov rent richting de bal. Schneider verovert de bal door een tackle van achteren. Schneider passt de bal met de wreef. Koniecpolski heeft problemen om de bal te vangen. Koniecpolski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Figa passt de bal met de wreef. Daar is Trengereid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trengereid probeert naar een medespeler te passen. Kubot is nu in balbezit. Kubot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Salazar rent richting de bal. Salazar met een sublieme pass. Montiel probeert naar een medespeler te passen. Nikolov rent richting de bal. Nikolov draait met de bal, schiet en ... Drożdżewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Horta met een sublieme pass. Figa is nu in balbezit. Met opzet legt Horta zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Horta moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Horta schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Południe Sośnica-Brzeg 63%, Reduta Bisztynek 37%.
Południe Sośnica-Brzeg - Reduta Bisztynek 4:1