Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ac Milamo Reduta Bisztynek
19:#0 Tactiek ania
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
35.1 gemiddelde waardering 51.8
average Schieten outstanding
average Passen good
adequate Verdedigen good


6e minuut.
Salazar maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vízdár kan de bal niet met de borst controleren. Jingtian is nu in balbezit. Jingtian haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Milamo - Reduta Bisztynek 0:1

10e minuut.
Jaaksoo geeft een hoge lob. Montiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Montiel passt de bal zonder na te denken. Nikolov is nu in balbezit. Nikolov haalt uit met een fantastische trap. van Cuijk bokst de bal weg.

17e minuut.
Gherghel rent richting de bal. Gherghel passt de bal met de wreef. Nikolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolov haalt uit met een fantastische trap. van Cuijk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Milamo - Reduta Bisztynek 0:2

25e minuut.
Jaaksoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaaksoo passt de bal met de wreef. Gherghel rent richting de bal. Gherghel geeft een hoge lob. Nikolov springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Caragiale bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaaksoo verovert de bal door een tackle van achteren. Jaaksoo geeft een hoge lob. Jingtian bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingtian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. van Cuijk met een harde bal richting middenveld. Salazar kopt de bal weg. Nikolov is nu in balbezit. Nikolov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Haddleton kopt de bal weg. Montiel kan de bal niet met de borst controleren. Montiel passt de bal met de wreef. Nikolov is nu in balbezit. Nikolov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Salazar verovert de bal door een tackle van achteren. Salazar geeft een hoge lob. Jingtian bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingtian haalt uit met een fantastische trap. van Cuijk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Milamo - Reduta Bisztynek 0:3

32e minuut.
Luban raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Quiroz komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Haddleton is nu in balbezit. Haddleton passt de bal met de wreef. Montiel geeft een lange en hoge pass. Daar is Jingtian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jingtian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Milamo - Reduta Bisztynek 0:4

41e minuut.
Šapić rent richting de bal. Šapić probeert naar een medespeler te passen. Damião rent richting de bal. Damião draait met de bal, schiet en ... Cappelletto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Milamo - Reduta Bisztynek 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Milamo 63%, Reduta Bisztynek 37%.
Ac Milamo - Reduta Bisztynek 1:4

48e minuut.
Prado rent richting de bal. Prado passt de bal met de wreef. Gherghel geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Quiroz de bal onder controle te krijgen. Nikolov krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Salazar passt de bal in één keer door. Gherghel is nu in balbezit. Gherghel geeft een lange en hoge pass. Nikolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Montiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Montiel geeft een hoge lob. Vízdár heeft problemen om de bal te vangen. Jingtian is nu in balbezit. Jingtian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Gherghel is nu in balbezit. Klungelig pakt Gherghel de bal. Gherghel passt de bal zonder na te denken. Jingtian rent richting de bal. Jingtian draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Horta probeert naar een medespeler te passen. Dahm bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haddleton. Haddleton krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Salazar probeert naar een medespeler te passen. Haddleton probeert naar een medespeler te passen. Montiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Montiel geeft de bal voor. Jingtian maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Milamo 56%, Reduta Bisztynek 44%.
Ac Milamo - Reduta Bisztynek 1:4