Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
T.S Cracvod Fablok Chrzanów2
nEV Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 39.9
good Schieten very good
adequate Passen average
good Verdedigen adequate


6e minuut.
Klungelig pakt Del Principe de bal. Grocholski rent richting de bal. Hendrihovský verovert de bal door een tackle van achteren. Hendrihovský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S Cracvod - Fablok Chrzanów2 1:0

10e minuut.
Roura probeert de bal met de borst te controleren. de Kok rent richting de bal. Roura bereikt de bal nog maar net als eerste. Parzy is nu in balbezit. Parzy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Winnits is nu in balbezit. Del Principe is nu in balbezit. Grocholski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Del Principe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Del Principe legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S Cracvod - Fablok Chrzanów2 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T.S Cracvod 45%, Fablok Chrzanów2 55%.
T.S Cracvod - Fablok Chrzanów2 2:0

49e minuut.
Jadziński rent richting de bal. Jadziński geeft een lange en hoge pass. Winnits heeft problemen om de bal te vangen. Del Principe rent richting de bal. Del Principe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Inworp. Daniel komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Kaczmarek met de inworp. Mozzo geeft een hoge lob. Winnits heeft problemen om de bal te vangen. Roura is nu in balbezit. Roura draait met de bal, schiet en ... Kuś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Mozzo probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Waryński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salafia rent richting de bal. Salafia geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hendrihovský is nu in balbezit. Hendrihovský haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S Cracvod - Fablok Chrzanów2 3:0

82e minuut.
Drab probeert naar een medespeler te passen. Cakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakić passt de bal zonder na te denken. Daniel is nu in balbezit. Daniel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sheringham komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T.S Cracvod 34%, Fablok Chrzanów2 66%.
T.S Cracvod - Fablok Chrzanów2 3:0