Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Południe Sośnica-Brzeg T.S Cracvod
Sweep Tactiek nEV
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
23 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 39.4
uitstekend Schieten goed
uitstekend Passen redelijk
solide Verdedigen goed


4e minuut.
Koniecpolski met een snelle inworp. Figa is nu in balbezit. Figa probeert naar een medespeler te passen. Štainer bereikt de bal nog maar net als eerste. Štainer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Południe Sośnica-Brzeg - T.S Cracvod 1:0

5e minuut.
Koniecpolski met een sublieme pass. Figa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figa probeert naar een medespeler te passen. Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubot haalt uit met een fantastische trap. Kuś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Schneider passt de bal in één keer door. de Kok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubot verovert de bal door een tackle van achteren. Kubot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Trengereid is nu in balbezit. Trengereid geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt de Kok de bal. Kubot rent richting de bal. Kubot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Klungelig pakt Kubot de bal. Kubot passt de bal met de wreef. Štainer is nu in balbezit. Figa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Figa geeft de bal voor. de Kok probeert de bal met de borst te controleren. Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Południe Sośnica-Brzeg - T.S Cracvod 2:0

25e minuut.
Inworp. Waryński met de inworp. Koniecpolski probeert naar een medespeler te passen. Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubot draait met de bal, schiet en ... Kuś bokst de bal weg.

28e minuut.
Figa probeert naar een medespeler te passen. Koniecpolski is nu in balbezit. Koniecpolski met een sublieme pass. Kubot rent richting de bal. Kubot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Trengereid passt de bal zonder na te denken. Figa rent richting de bal. Figa passt de bal met de wreef. Štainer bereikt de bal nog maar net als eerste. Štainer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Waryński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubot is nu in balbezit. Kubot draait met de bal, schiet en ... Kuś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Południe Sośnica-Brzeg - T.S Cracvod 3:0

33e minuut.
Schneider geeft de bal voor. Klungelig pakt van Dijke de bal. Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste. Štainer is nu in balbezit. Štainer schiet op doel. Kuś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Flaum speelt de bal door. Schneider rent richting de bal. Figa speelt de bal door. Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Schneider passt de bal zonder na te denken. Figa is nu in balbezit. Figa passt de bal zonder na te denken. Štainer rent richting de bal. Štainer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Daar is Hendrihovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalliomaa rent richting de bal. Hendrihovský tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hendrihovský krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Dierickx speelt de bal door. Štainer is nu in balbezit. Štainer heeft problemen om de bal te vangen. Štainer draait met de bal, schiet en ... Kuś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Południe Sośnica-Brzeg - T.S Cracvod 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Południe Sośnica-Brzeg 35%, T.S Cracvod 65%.
Południe Sośnica-Brzeg - T.S Cracvod 4:0

46e minuut.
Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Angulo geeft een hoge lob. Trengereid bereikt de bal nog maar net als eerste. Trengereid speelt de bal door. Schneider geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Salafia probeert naar een medespeler te passen. Jadziński geeft de bal voor. Drożdżewski met een sublieme pass. Štainer bereikt de bal nog maar net als eerste. Štainer haalt uit met een fantastische trap. Kuś bokst de bal weg. Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Schneider kopt de bal weg. Figa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figa met een sublieme pass. Štainer bereikt de bal nog maar net als eerste. Štainer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Inworp. Daniel komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Koniecpolski geeft een lange en hoge pass. Štainer krijgt zijn hoofd ertegen. van Dijke heeft problemen om de bal te vangen. Štainer rent richting de bal. Štainer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Południe Sośnica-Brzeg - T.S Cracvod 5:0

76e minuut.
Cakić is nu in balbezit. Cakić passt de bal met de wreef. Winnits met een sublieme pass. Hendrihovský is nu in balbezit. Hendrihovský draait met de bal, schiet en ... Drożdżewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Figa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figa met een sublieme pass. Trengereid geeft een hoge lob. Štainer is nu in balbezit. Štainer schiet op doel. Kuś bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Štainer onderschept slim de pass. Štainer passt de bal met de wreef. Figa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figa geeft een lange en hoge pass. Kubot springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Angulo rent richting de bal. Angulo met een sublieme pass. Štainer rent richting de bal. Štainer draait met de bal, schiet en ... van Dijke probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Południe Sośnica-Brzeg - T.S Cracvod 6:0

89e minuut.
Sheringham komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Południe Sośnica-Brzeg 40%, T.S Cracvod 60%.
Południe Sośnica-Brzeg - T.S Cracvod 6:0