Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
T.S Cracvod Huraganki
nEV Tactiek Tow VI
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
38.6 gemiddelde waardering 44.3
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
goed Verdedigen solide


27e minuut.
de Kok kopt de bal weg. Cakić heeft problemen om de bal te vangen. Thế Lâm speelt de bal door. Židan bereikt de bal nog maar net als eerste. Židan schiet op doel. Kuś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fox geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hiên is nu in balbezit. Židan is nu in balbezit. Židan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S Cracvod - Huraganki 0:1

35e minuut.
Thế Lâm probeert naar een medespeler te passen. Alepoudelis speelt de bal door. Hiên rent richting de bal. Hiên draait met de bal, schiet en ... Kuś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Galinha onderschept slim de pass. Galinha passt de bal met de wreef. de Kok heeft problemen om de bal te vangen. Hiên onderschept slim de pass. Hiên schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Jęczeń bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczeń passt de bal zonder na te denken. Fox met een sublieme pass. Hiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiên haalt uit met een fantastische trap. Kuś bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T.S Cracvod 61%, Huraganki 39%.
T.S Cracvod - Huraganki 0:1

49e minuut.
Alepoudelis met een sublieme pass. Thế Lâm speelt de bal door. Hiên is nu in balbezit. Hiên draait met de bal, schiet en ... Kuś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S Cracvod - Huraganki 0:2

56e minuut.
Alepoudelis passt de bal in één keer door. Thế Lâm rent richting de bal. Thế Lâm passt de bal in één keer door. Hiên rent richting de bal. Hiên schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Cakić met een sublieme pass. Jadziński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ryś. Ryś krijgt een gele kaart. Jadziński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Daniel komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Flaum geeft een lange en hoge pass. Fox probeert naar een medespeler te passen. Daar is Židan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiên rent richting de bal. Hiên draait met de bal, schiet en ... Kuś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S Cracvod - Huraganki 0:3

67e minuut.
Alepoudelis passt de bal met de wreef. Thế Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Lâm passt de bal zonder na te denken. Hiên is nu in balbezit. Hiên haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Fox met een sublieme pass. Židan bereikt de bal nog maar net als eerste. Salafia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Židan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Thế Lâm zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Kuś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S Cracvod - Huraganki 0:4

87e minuut.
Klungelig pakt Daniel de bal. Thế Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Lâm speelt de bal door. Hiên rent richting de bal. Hiên draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Inworp. Sheringham komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T.S Cracvod 61%, Huraganki 39%.
T.S Cracvod - Huraganki 0:4