Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
T.S Cracvod Ac Milamo
nEV Tactiek 19:#0
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
38.4 gemiddelde waardering 36.4
adequate Schieten good
adequate Passen average
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Šapić passt de bal met de wreef. Luban rent richting de bal. Jadziński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jadziński krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Prado met een sublieme pass. Dahm bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahm passt de bal met de wreef. Damião rent richting de bal. Damião haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Luban zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Kok speelt de bal door. Klungelig pakt Del Principe de bal. Caragiale bereikt de bal nog maar net als eerste. Caragiale schiet op doel. Kuś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. van Dijke heeft problemen om de bal te vangen. Damião verovert de bal door een tackle van achteren. Damião haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S Cracvod - Ac Milamo 0:1

27e minuut.
Damião is nu in balbezit. Caragiale rent richting de bal. Damião rent richting de bal. Damião schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S Cracvod - Ac Milamo 0:2

37e minuut.
Salafia rent richting de bal. Šapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šapić passt de bal in één keer door. Dahm geeft de bal voor. Caragiale krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T.S Cracvod 57%, Ac Milamo 43%.
T.S Cracvod - Ac Milamo 0:2

54e minuut.
Jadziński passt de bal met de wreef. Waryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Waryński geeft een hoge lob. Caragiale bereikt de bal nog maar net als eerste. Caragiale draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Daniel komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Winnits geeft de bal voor. Jęczeń kopt de bal weg. Cakić heeft problemen om de bal te vangen. Del Principe bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Principe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hendrihovský komt het veld opgelopen. Dahm met een snelle inworp. Prado rent richting de bal. Prado geeft een hoge lob. Kuś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Caragiale bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Dahm probeert naar een medespeler te passen. Šapić rent richting de bal. Šapić passt de bal met de wreef. Damião heeft problemen om de bal te vangen. Damião draait met de bal, schiet en ... Kuś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sheringham komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Luban zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T.S Cracvod 48%, Ac Milamo 52%.
T.S Cracvod - Ac Milamo 0:2