Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huraganki Ballista
Tow VI Tactiek 442 xddddddd
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 43.4
uitstekend Schieten goed
solide Passen solide
solide Verdedigen redelijk


2e minuut.
Polakiewicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galinha met een snelle inworp. Fox geeft de bal voor. Hiên krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Haxton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiên rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alepoudelis neemt de hoekschop. Hiên maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Židan heeft problemen om de bal te vangen. Thế Lâm speelt de bal door. Hiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiên schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Huraganki - Ballista 1:0

23e minuut.
Ryś verovert de bal door een tackle van achteren. Alepoudelis is nu in balbezit. Alepoudelis probeert naar een medespeler te passen. Hiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiên schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Poloczek met een sublieme pass. Bădălan rent richting de bal. Bădălan met een sublieme pass. Zanoğlu rent richting de bal. Zanoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Galinha kopt de bal weg. Štefančík rent richting de bal. Thế Lâm begaat een overtreding. Thế Lâm krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Galinha kopt de bal weg. Daar is Židan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poloczek probeert naar een medespeler te passen. Bădălan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădălan geeft een lange en hoge pass. verkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Alepoudelis probeert naar een medespeler te passen. Hiên rent richting de bal. Hiên schiet op doel. Beierle probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Vestovoj de bal onder controle te krijgen. Paal!

41e minuut.
Vestovoj geeft een lange en hoge pass. AL-Sherki bereikt de bal nog maar net als eerste. AL-Sherki geeft een lange en hoge pass. Hiên heeft problemen om de bal te vangen. Hiên draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Galinha passt de bal met de wreef. Thế Lâm is nu in balbezit. Thế Lâm passt de bal in één keer door. Hiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiên schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huraganki 45%, Ballista 55%.
Huraganki - Ballista 1:0

49e minuut.
Daar is Galinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galinha passt de bal in één keer door. Fox geeft een lange en hoge pass. Hiên probeert de bal met de borst te controleren. Hiên haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Zanoğlu rent richting de bal. Scalat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zanoğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mařena zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lauricella met een sublieme pass. MacClure is nu in balbezit. MacClure draait met de bal, schiet en ... verkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
verkin trapt de bal weg. Alepoudelis geeft de bal voor. Daar is Haxton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiên is nu in balbezit. Hiên schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huraganki 46%, Ballista 54%.
Huraganki - Ballista 1:0