Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winnica Warszawa Ab Eternum
532 second Tactiek kkk
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 49.8
adequate Schieten solid
adequate Passen adequate
good Verdedigen excellent


4e minuut.
Perna Bamba is nu in balbezit. Hinkelmann verovert de bal door een tackle van achteren. Hinkelmann probeert naar een medespeler te passen. Gallatin rent richting de bal. Gallatin draait met de bal, schiet en ... Carannante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Cabanas verovert de bal door een tackle van achteren. Brogle bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabanas begaat een overtreding. Brogle raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

11e minuut.
Nezbeda rent richting de bal. Nezbeda geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Słowikowski met een snelle inworp. Brożek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Rugamas rent richting de bal. Knapík rent richting de bal. Brogle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brogle krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Brogle met de inworp. Simon is nu in balbezit. Knapík verovert de bal door een tackle van achteren. Gallatin rent richting de bal. Gallatin haalt uit met een fantastische trap. Carannante kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Mihnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Rugamas verovert de bal door een tackle van achteren. Trahman probeert naar een medespeler te passen. Knapík is nu in balbezit. Knapík schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Trahman kopt de bal weg. Gallatin is nu in balbezit. Ochocki is nu in balbezit. Gallatin verovert de bal door een tackle van achteren. Gallatin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Trahman rent richting de bal. Trahman passt de bal zonder na te denken. Jedinger speelt de bal door. Hinkelmann is nu in balbezit. Hinkelmann draait met de bal, schiet en ... Carannante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Jedinger passt de bal met de wreef. Cabanas is nu in balbezit. Cabanas geeft een hoge lob. Gallatin rent richting de bal. Gallatin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Rugamas met een sublieme pass. Knapík rent richting de bal. Simon schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Simon krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winnica Warszawa 64%, Ab Eternum 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Winnica Warszawa - Ab Eternum 0:0

46e minuut.
Cosentini komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Knapík is nu in balbezit. Knapík speelt de bal door. Gallatin rent richting de bal. Gallatin schiet op doel. Paal!

51e minuut.
Mihnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Rugamas verovert de bal door een tackle van achteren. Rugamas probeert naar een medespeler te passen. Gallatin is nu in balbezit. Gallatin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Trahman speelt de bal door. Hinkelmann is nu in balbezit. Hinkelmann speelt de bal door. Gallatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallatin schiet op doel. Carannante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnica Warszawa - Ab Eternum 0:1

57e minuut.
Mihnea rent richting de bal. Brożek is nu in balbezit. Trahman schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Trahman krijgt een gele kaart. Brożek raakt geblesseerd tijdens het duel. Simon zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nezbeda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mihnea. Mihnea krijgt een gele kaart.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brogle met een snelle inworp. Mihnea geeft de bal voor. Cosentini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosentini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Winnica Warszawa - Ab Eternum 1:1

67e minuut.
Rugamas passt de bal in één keer door. Knapík rent richting de bal. Ylikallio bereikt de bal nog maar net als eerste. Knapík onderschept slim de pass. Knapík haalt uit met een fantastische trap. Carannante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Jedinger passt de bal met de wreef. Ochocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallatin maakt een afschuwelijke overtreding. Ochocki moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ochocki kan niet meer verder spelen. Rudnicki komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Trahman speelt de bal door. Hinkelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinkelmann passt de bal met de wreef. Gallatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallatin draait met de bal, schiet en ... Carannante kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winnica Warszawa 64%, Ab Eternum 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Winnica Warszawa - Ab Eternum 1:1