Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bobry FC SZMACIOKI RYBNIK
Hala Madrid Tactiek OFE
34% Balbezit 66%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 39.7
adequate Schieten adequate
average Passen good
average Verdedigen average


3e minuut.
Dwulicy probeert naar een medespeler te passen. Słonina rent richting de bal. Słonina probeert naar een medespeler te passen. Graf bereikt de bal nog maar net als eerste. Graf schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Graf draait met de bal, schiet en ... Pozowski kopt de bal weg. Wojdała heeft problemen om de bal te vangen. Graf rent richting de bal. Graf draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Sylvinho met een harde bal richting middenveld. Słonina rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mariona. Mariona krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Dwulicy passt de bal in één keer door. Negoiu speelt de bal door. Graf is nu in balbezit. Graf draait met de bal, schiet en ... Schicker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sylvinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Bussoli kopt de bal weg. Słonina speelt de bal door. Vidaurreta speelt de bal door. Klungelig pakt Graf de bal. Graf draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Dwulicy is nu in balbezit. Dwulicy passt de bal met de wreef. Negoiu probeert naar een medespeler te passen. Graf rent richting de bal. Graf haalt uit met een fantastische trap. Sylvinho bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Bussoli rent richting de bal. Bussoli geeft een hoge lob. Wojdała probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Graf is nu in balbezit. Graf draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Słonina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ostrčil rent richting de bal. Ostrčil passt de bal met de wreef. Graf bereikt de bal nog maar net als eerste. Graf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - FC SZMACIOKI RYBNIK 0:1

39e minuut.
Ostrčil passt de bal zonder na te denken. Negoiu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pozowski. Negoiu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ostrčil wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Słonina met de inworp. Ostrčil rent richting de bal. Ostrčil passt de bal zonder na te denken. Graf bereikt de bal nog maar net als eerste. Graf draait met de bal, schiet en ... Sylvinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Słonina is nu in balbezit. Schicker begaat een overtreding. Słonina raakt geblesseerd tijdens het duel. Słonina zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Ostrčil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostrčil speelt de bal door. Graf bereikt de bal nog maar net als eerste. Graf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - FC SZMACIOKI RYBNIK 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bobry 82%, FC SZMACIOKI RYBNIK 18%.
FC Bobry - FC SZMACIOKI RYBNIK 0:2

53e minuut.
Dwulicy geeft een lange en hoge pass. Zakrzewski rent richting de bal. Graf begaat een overtreding. Graf krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Ostrčil is nu in balbezit. Ostrčil passt de bal zonder na te denken. Graf is nu in balbezit. Graf haalt uit met een fantastische trap. Sylvinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - FC SZMACIOKI RYBNIK 0:3

66e minuut.
Ostrčil passt de bal met de wreef. Graf is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Pozowski ... Strafschop! Graf raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Graf kan niet meer verder spelen. Bacot komt het veld opgelopen. Negoiu neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - FC SZMACIOKI RYBNIK 0:4

72e minuut.
Baixenc met de inworp. Negoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu passt de bal in één keer door. Bacot heeft problemen om de bal te vangen. Bacot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Dwulicy probeert naar een medespeler te passen. Słonina bereikt de bal nog maar net als eerste. Słonina geeft een hoge lob. Bacot is nu in balbezit. Bacot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bobry 71%, FC SZMACIOKI RYBNIK 29%.
FC Bobry - FC SZMACIOKI RYBNIK 0:4