Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC LIVERPOOL RBGrot
setup1 Tactiek robercik
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
54.6 gemiddelde waardering 49.6
solid Schieten good
solid Passen solid
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
Alcázar speelt de bal door. Kaljurand bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaljurand met een sublieme pass. Baracco is nu in balbezit. Baracco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Markiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaljurand bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaljurand passt de bal in één keer door. Baracco is nu in balbezit. Baracco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Baracco probeert de bal aan de voet te houden. Gulli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaldenecker. Kaldenecker krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Wuciński geeft een lange en hoge pass. Hoebroeckx kopt de bal weg. Burczyński met een sublieme pass. Kudłaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudłaty haalt uit met een fantastische trap. Alcázar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Gulli probeert naar een medespeler te passen. Stepanović is nu in balbezit. Stepanović passt de bal in één keer door. Hoebroeckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoebroeckx draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LIVERPOOL 44%, RBGrot 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC LIVERPOOL - RBGrot 0:0

59e minuut.
Kaljurand speelt de bal door. Kaldenecker rent richting de bal. Kaldenecker probeert naar een medespeler te passen. Baracco bereikt de bal nog maar net als eerste. Baracco haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Evtimov kopt de bal weg. Kudłaty rent richting de bal. Kudłaty speelt de bal door. Burczyński rent richting de bal. Burczyński haalt uit met een fantastische trap. Alcázar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Baracco probeert naar een medespeler te passen. Chişenco rent richting de bal. Met opzet legt Wuciński zijn tegenspeler op de grond. Wuciński krijgt een gele kaart. Chişenco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kaljurand neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Pelkić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Inworp. Skotara komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Kudłaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudłaty geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cierpich de bal. Skotara rent richting de bal. Skotara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC LIVERPOOL - RBGrot 1:0

80e minuut.
Wyciszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ruciński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stepanović is nu in balbezit. Stepanović met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Gulli kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaldenecker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaljurand geeft een lange en hoge pass. Chişenco krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Alcázar speelt de bal door. Kaljurand kopt de bal weg. Nuzzachi heeft problemen om de bal te vangen. Chişenco is nu in balbezit. Chişenco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC LIVERPOOL - RBGrot 1:1

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaldenecker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaljurand rent richting de bal. Kaljurand geeft een lange en hoge pass. Chişenco springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LIVERPOOL 54%, RBGrot 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC LIVERPOOL - RBGrot 1:1