Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Energetyk ROW Sokół Orzech
Wiki Tactiek Chondroityna
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 62.5
solid Schieten excellent
adequate Passen very good
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Golan met een harde bal richting middenveld. Oravecz kopt de bal weg. Klungelig pakt Bâtă de bal. Idziak is nu in balbezit. Bâtă onderschept slim de pass. Golan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Raczyński met een sublieme pass. Szut rent richting de bal. Szut speelt de bal door. Idziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Idziak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Gaguinho met de inworp. Idziak is nu in balbezit. Idziak passt de bal met de wreef. Oravecz rent richting de bal. Oravecz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Daar is Bâtă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Idziak is nu in balbezit. Idziak passt de bal zonder na te denken. Garrido Canales is nu in balbezit. Garrido Canales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Energetyk ROW - Sokół Orzech 0:1

18e minuut.
Idziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bâtă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Idziak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Oravecz zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Golan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Energetyk ROW - Sokół Orzech 0:2

19e minuut.
Talar onderschept slim de pass. Talar passt de bal met de wreef. Chałas rent richting de bal. Zegar onderschept slim de pass. Zegar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pinto geeft de bal voor. Daar is Talar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tajc rent richting de bal. Tajc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Energetyk ROW - Sokół Orzech 1:2

30e minuut.
Daar is Garrido Canales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tajc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Garrido Canales is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Valencia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gaguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaguinho geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Szut probeert naar een medespeler te passen. Talar geeft een lange en hoge pass. Garrido Canales controleert de bal met de borst. Oravecz is nu in balbezit. Oravecz draait met de bal, schiet en ... Golan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Energetyk ROW - Sokół Orzech 1:3

33e minuut.
Wrzecionkowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valencia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szut geeft een lange en hoge pass. Garrido Canales krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Wrzecionkowski onderschept slim de pass. Wrzecionkowski speelt de bal door. Bâtă is nu in balbezit. Idziak onderschept slim de pass. Idziak schiet op doel. Golan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Szut passt de bal zonder na te denken. Daar is Gaguinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaguinho geeft de bal voor. Garrido Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Oravecz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Energetyk ROW - Sokół Orzech 1:4

45e minuut.
Vadljak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Energetyk ROW 74%, Sokół Orzech 26%.
Energetyk ROW - Sokół Orzech 1:4

52e minuut.
Gaguinho rent richting de bal. Raczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Raczyński geeft een lange en hoge pass. Valencia geeft een hoge lob. Garrido Canales springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Energetyk ROW - Sokół Orzech 1:5

60e minuut.
Daar is Oravecz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oravecz passt de bal met de wreef. Garrido Canales is nu in balbezit. Garrido Canales haalt uit met een fantastische trap. Golan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Energetyk ROW - Sokół Orzech 1:6

63e minuut.
Slavkovski geeft een lange en hoge pass. Pletiguz met een sublieme pass. Oravecz kopt de bal weg. Idziak is nu in balbezit. Idziak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Golan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Golan met een sublieme pass. Oravecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oravecz speelt de bal door. Idziak rent richting de bal. Idziak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Idziak passt de bal in één keer door. Gaguinho rent richting de bal. Gaguinho passt de bal in één keer door. Daar is Idziak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Idziak draait met de bal, schiet en ... Golan bokst de bal weg.

76e minuut.
Wrzecionkowski geeft een hoge lob. Inworp. Valencia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oravecz geeft een lange en hoge pass. Idziak krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Gaguinho is nu in balbezit. Gaguinho speelt de bal door. Oravecz rent richting de bal. Idziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Idziak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Vadljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozman geeft een lange en hoge pass. Garrido Canales is nu in balbezit. Garrido Canales haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Idziak is nu in balbezit. Idziak geeft de bal voor. Klungelig pakt Wrzecionkowski de bal. Garrido Canales is nu in balbezit. Garrido Canales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Energetyk ROW - Sokół Orzech 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Energetyk ROW 63%, Sokół Orzech 37%.
Energetyk ROW - Sokół Orzech 1:7