Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tylko Sukces Banda n2pn
Seba Tactiek 12
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
31.6 gemiddelde waardering 45.8
matig Schieten solide
matig Passen zeer goed
zwak Verdedigen matig


6e minuut.
Mihál bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaureguízar is nu in balbezit. Mihál onderschept slim de pass. Mihál draait met de bal, schiet en ... Strikulis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tylko Sukces Banda - n2pn 0:1

8e minuut.
De Palma passt de bal in één keer door. Mihál is nu in balbezit. Mihál geeft de bal voor. De Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. De Palma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
de Mato Grosso raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zwojnica komt het veld opgelopen.

14e minuut.
De Palma is nu in balbezit. De Palma passt de bal in één keer door. Loizos bereikt de bal nog maar net als eerste. De Palma rent richting de bal. De Palma haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mihál met de inworp. Wacławik geeft een hoge lob. Loizos bereikt de bal nog maar net als eerste. Loizos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tylko Sukces Banda - n2pn 0:2

19e minuut.
Sáenz geeft een hoge lob. Antonioli kopt de bal weg. Klungelig pakt Voosalu de bal. Mihál is nu in balbezit. Mihál draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Zwojnica is nu in balbezit. Antonioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonioli geeft een hoge lob. Klungelig pakt De Palma de bal. De Palma draait met de bal, schiet en ... Strikulis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Crăciun geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antonioli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mihál rent richting de bal. Mihál geeft de bal voor. Strikulis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Daar is Rochowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zwojnica is nu in balbezit. Zwojnica probeert naar een medespeler te passen. Kordecki is nu in balbezit. Kordecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tylko Sukces Banda 69%, n2pn 31%.
FC Tylko Sukces Banda - n2pn 0:2

46e minuut.
Lewczuk komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Antonioli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak met een sublieme pass. Mihál is nu in balbezit. Mihál draait met de bal, schiet en ... Strikulis bokst de bal weg.

56e minuut.
Załuski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Berecz komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Mihál schiet op doel. Casañas probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, De Palma zal de hoekschop nemen. Mihál krijgt zijn hoofd ertegen. Strikulis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Fernández Botello bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Botello met een sublieme pass. Mihál rent richting de bal. Mihál draait met de bal, schiet en ... Strikulis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tylko Sukces Banda - n2pn 0:3

72e minuut.
De Palma geeft een hoge lob. Mihál bereikt de bal nog maar net als eerste. Casañas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Casañas krijgt een gele kaart. Mihál is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mihál legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Rochowiak is nu in balbezit. Inworp. Rochowiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mihál rent richting de bal. Mihál draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Wacławik speelt de bal door. De Palma rent richting de bal. De Palma geeft een hoge lob. Mihál rent richting de bal. Mihál schiet op doel. Strikulis bokst de bal weg.

84e minuut.
Pêra geeft de bal voor. Daar is De Palma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wacławik speelt de bal door. Mihál is nu in balbezit. Mihál haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tylko Sukces Banda 71%, n2pn 29%.
FC Tylko Sukces Banda - n2pn 0:3