Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
n2pn Moc Pozytywnego Przesłania
12 Tactiek TTK
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.4 gemiddelde waardering 47.5
good Schieten excellent
very good Passen good
average Verdedigen solid


2e minuut.
Humulescu is nu in balbezit. Humulescu passt de bal zonder na te denken. Kluszczyński rent richting de bal. Kluszczyński draait met de bal, schiet en ... Fabiniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
n2pn - Moc Pozytywnego Przesłania 0:1

4e minuut.
Morong rent richting de bal. Loizos onderschept slim de pass. Loizos met een sublieme pass. Capano is nu in balbezit. Capano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Perz de bal onder controle te krijgen. Kluszczyński is nu in balbezit. Kluszczyński probeert naar een medespeler te passen. Łaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Fabiniak bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Humulescu zal de hoekschop nemen. Lojanazi kopt de bal weg. Fabiniak bokst de bal weg.

17e minuut.
Jõe speelt de bal door. Lojanazi rent richting de bal. Lojanazi passt de bal met de wreef. Kluszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluszczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Inworp. Lojanazi met de inworp. Kluszczyński met een sublieme pass. Lojanazi geeft de bal voor. Łaszkiewicz springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Jõe heeft problemen om de bal te vangen. Jõe passt de bal met de wreef. Lojanazi rent richting de bal. Lojanazi geeft een hoge lob. Łaszkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Fabiniak bokst de bal weg.

27e minuut.
Theologou speelt de bal door. Lojanazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lojanazi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kluszczyński de bal. Kluszczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Morong met een sublieme pass. Jõe bereikt de bal nog maar net als eerste. Jõe passt de bal in één keer door. Lojanazi rent richting de bal. Lojanazi geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Anzovino kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Wacławik de bal onder controle te krijgen. Łaszkiewicz rent richting de bal. Łaszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Orzechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluszczyński onderschept slim de pass. Łaszkiewicz is nu in balbezit. Kluszczyński is nu in balbezit. Kluszczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: n2pn 61%, Moc Pozytywnego Przesłania 39%.
n2pn - Moc Pozytywnego Przesłania 0:1

48e minuut.
Anzovino kopt de bal weg. Daar is Kluszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Perz. Kluszczyński raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kluszczyński kan niet meer verder spelen. Açkın komt het veld opgelopen.

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. De Palma komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Morong is nu in balbezit. Morong passt de bal zonder na te denken. Lojanazi rent richting de bal. Lojanazi geeft een lange en hoge pass. Łaszkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
n2pn - Moc Pozytywnego Przesłania 0:2

60e minuut.
Wacławik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wacławik passt de bal zonder na te denken. Capano rent richting de bal. Capano schiet op doel. Arenaza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
n2pn - Moc Pozytywnego Przesłania 1:2

68e minuut.
Humulescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lojanazi de bal. Pêra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pêra krijgt een gele kaart. Lojanazi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Açkın zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Morong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Loizos rent richting de bal. Morong tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morong krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Jõe speelt de bal door. De Palma is nu in balbezit. De Palma passt de bal met de wreef. Capano bereikt de bal nog maar net als eerste. Capano draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

75e minuut.
Doeltrap. Rochowiak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: n2pn 53%, Moc Pozytywnego Przesłania 47%.
n2pn - Moc Pozytywnego Przesłania 1:2