Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real @rtex KS_Lechia_Gdańsk
Attack Tactiek Niespodzianka
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 50.6
good Schieten very good
solid Passen good
good Verdedigen solid


1e minuut.
Bekő is nu in balbezit. Bekő geeft een hoge lob. Daar is Bodzioch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khoury bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoury draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Garcia trapt de bal weg van het doel. Maślona heeft problemen om de bal te vangen. Bjeković probeert naar een medespeler te passen. Benczyński rent richting de bal. Benczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - KS_Lechia_Gdańsk 0:1

4e minuut.
Alicicco met een sublieme pass. Bjeković is nu in balbezit. Bjeković passt de bal met de wreef. Benczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Benczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Más kopt de bal weg. Colindres geeft een lange en hoge pass. Daar is Bekő, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Didyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Didyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Van Blerk passt de bal zonder na te denken. Alicicco bereikt de bal nog maar net als eerste. Alicicco probeert naar een medespeler te passen. Didyk rent richting de bal. Didyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bekő trapt de bal weg van het doel. Van Blerk kopt de bal weg. Benczyński is nu in balbezit. Benczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Maślona rent richting de bal. Van Blerk verovert de bal door een tackle van achteren. Van Blerk passt de bal in één keer door. Didyk is nu in balbezit. Didyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bekő trapt de bal weg. Alicicco kopt de bal weg. Benczyński rent richting de bal. Benczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Benczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Benczyński passt de bal zonder na te denken. Alicicco rent richting de bal. Alicicco geeft de bal voor. Didyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Al Tayani rent richting de bal. Jordán verovert de bal door een tackle van achteren. Jordán geeft een lange en hoge pass. Didyk kan de bal niet met de borst controleren. Didyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Van Blerk bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Blerk probeert naar een medespeler te passen. Bjeković met een sublieme pass. Didyk rent richting de bal. Didyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Klungelig pakt Benczyński de bal. Szabo rent richting de bal. Benczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Benczyński haalt uit met een fantastische trap. Mann probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Benczyński speelt de bal door. Alicicco rent richting de bal. Alicicco passt de bal in één keer door. Didyk rent richting de bal. Didyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bekő geeft een lange en hoge pass. Colindres bereikt de bal nog maar net als eerste. Colindres probeert naar een medespeler te passen. Benczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Benczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - KS_Lechia_Gdańsk 0:2

43e minuut.
Alicicco onderschept slim de pass. Alicicco geeft een lange en hoge pass. Bjeković kopt de bal weg. Benczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Benczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - KS_Lechia_Gdańsk 0:3

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dzemedžiūnas komt het veld opgelopen. Bjeković neemt de hoekschop. Didyk bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - KS_Lechia_Gdańsk 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real @rtex 71%, KS_Lechia_Gdańsk 29%.
Real @rtex - KS_Lechia_Gdańsk 0:4

46e minuut.
Alicicco heeft problemen om de bal te vangen. Alicicco probeert naar een medespeler te passen. Al Tayani bereikt de bal nog maar net als eerste. Benczyński rent richting de bal. Benczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - KS_Lechia_Gdańsk 0:5

48e minuut.
Van Blerk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bjeković geeft een lange en hoge pass. Daar is Szabo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Benczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - KS_Lechia_Gdańsk 0:6

58e minuut.
Bjeković met een sublieme pass. Didyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Didyk passt de bal zonder na te denken. Benczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Benczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - KS_Lechia_Gdańsk 0:7

60e minuut.
Inworp. Bolovan komt het veld opgelopen. Aliancki komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Mann trapt de bal weg van het doel. Van Blerk kopt de bal weg. Benczyński rent richting de bal. Didyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Didyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - KS_Lechia_Gdańsk 0:8

65e minuut.
Szabo rent richting de bal. Szabo passt de bal met de wreef. Aliancki probeert naar een medespeler te passen. Khoury bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoury draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Bolovan speelt de bal door. Didyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Didyk probeert naar een medespeler te passen. Benczyński rent richting de bal. Benczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - KS_Lechia_Gdańsk 0:9

67e minuut.
Bolovan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Della Casa. Bolovan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Anders met een snel genomen vrije trap. Didyk springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Jordán met een sublieme pass. Bolovan rent richting de bal. Bolovan met een sublieme pass. Didyk is nu in balbezit. Didyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - KS_Lechia_Gdańsk 0:10

73e minuut.
Van Blerk bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Blerk probeert naar een medespeler te passen. Szabo heeft problemen om de bal te vangen. Benczyński rent richting de bal. Benczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - KS_Lechia_Gdańsk 0:11

77e minuut.
Van Blerk kopt de bal weg. Benczyński is nu in balbezit. Benczyński passt de bal in één keer door. Didyk is nu in balbezit. Didyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - KS_Lechia_Gdańsk 0:12

86e minuut.
Maślona rent richting de bal. Van Blerk onderschept slim de pass. Van Blerk probeert naar een medespeler te passen. Didyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Didyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real @rtex - KS_Lechia_Gdańsk 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real @rtex 61%, KS_Lechia_Gdańsk 39%.
Real @rtex - KS_Lechia_Gdańsk 0:13