Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moc Pozytywnego Przesłania Sokół Orzech
TTK Tactiek Chondroityna
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 64.5
very good Schieten excellent
solid Passen excellent
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Talar passt de bal met de wreef. Polnar probeert naar een medespeler te passen. Valencia met een sublieme pass. Kępka is nu in balbezit. Kępka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Polnar passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wyrzucki de bal. Wyrzucki geeft een lange en hoge pass. Kępka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kępka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Idziak passt de bal in één keer door. Valencia rent richting de bal. Valencia passt de bal zonder na te denken. Kępka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kępka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kępka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kępka passt de bal in één keer door. Idziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Idziak draait met de bal, schiet en ... Fossa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moc Pozytywnego Przesłania - Sokół Orzech 0:1

29e minuut.
Wyrzucki is nu in balbezit. Wyrzucki geeft een hoge lob. Rogala rent richting de bal. Kępka verovert de bal door een tackle van achteren. Kępka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Szut speelt de bal door. Valencia is nu in balbezit. Theologou tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Theologou krijgt een gele kaart. Valencia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Szut neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Klungelig pakt Lojanazi de bal. Lojanazi passt de bal in één keer door. Kluszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaszkiewicz is nu in balbezit. Łaszkiewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Polnar met een sublieme pass. Wyrzucki rent richting de bal. Wyrzucki passt de bal zonder na te denken. Idziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Idziak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Szut speelt de bal door. Klungelig pakt Idziak de bal. Idziak passt de bal in één keer door. Kępka heeft problemen om de bal te vangen. Kępka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moc Pozytywnego Przesłania 63%, Sokół Orzech 37%.
Moc Pozytywnego Przesłania - Sokół Orzech 0:1

47e minuut.
Inworp. Morong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lojanazi rent richting de bal. Lojanazi geeft een hoge lob. Łaszkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Pletiguz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Moc Pozytywnego Przesłania - Sokół Orzech 1:1

50e minuut.
Daar is Wyrzucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyrzucki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Idziak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Idziak geeft een hoge lob. Kępka maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moc Pozytywnego Przesłania - Sokół Orzech 1:2

51e minuut.
Hundt geeft de bal voor. Talar kopt de bal weg. Klungelig pakt Jõe de bal. Jõe geeft een lange en hoge pass. Łaszkiewicz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Valencia kopt de bal weg. Idziak probeert de bal aan de voet te houden. Morong is nu in balbezit. Idziak onderschept slim de pass. Idziak geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Wyrzucki geeft de bal voor. Valencia kopt de bal weg. Klungelig pakt Rogala de bal. Kępka rent richting de bal. Kępka draait met de bal, schiet en ... Fossa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Polnar met de inworp. Wyrzucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzucki geeft een hoge lob. Kępka springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moc Pozytywnego Przesłania - Sokół Orzech 1:3

68e minuut.
Lojanazi passt de bal in één keer door. Theologou speelt de bal door. Jõe rent richting de bal. Kluszczyński is nu in balbezit. Kluszczyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Wyrzucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrzucki passt de bal met de wreef. Rogala verovert de bal door een tackle van achteren. Kępka is nu in balbezit. Kępka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Polnar geeft een hoge lob. Idziak kopt de bal weg. Rogala heeft problemen om de bal te vangen. Kępka is nu in balbezit. Kępka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Moc Pozytywnego Przesłania - Sokół Orzech 1:4

83e minuut.
Pociłowski geeft een lange en hoge pass. Polnar speelt de bal door. Wyrzucki rent richting de bal. Wyrzucki geeft een lange en hoge pass. Rogala verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moc Pozytywnego Przesłania 55%, Sokół Orzech 45%.
Moc Pozytywnego Przesłania - Sokół Orzech 1:4