Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tylko Sukces Banda KS_Lechia_Gdańsk
Seba Tactiek Niespodzianka
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
35.1 gemiddelde waardering 50.9
average Schieten very good
adequate Passen adequate
average Verdedigen good


6e minuut.
Van Blerk passt de bal in één keer door. Bjeković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjeković passt de bal in één keer door. Boguś is nu in balbezit. Boguś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Bodzioch probeert naar een medespeler te passen. Van Blerk rent richting de bal. Van Blerk passt de bal in één keer door. Boguś is nu in balbezit. Boguś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bjeković met de inworp. Boguś bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguś geeft een hoge lob. Maniero heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Voosalu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bjeković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Blerk rent richting de bal. Van Blerk geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Jaureguízar rent richting de bal. Van Blerk bereikt de bal nog maar net als eerste. Silahtar speelt de bal door. Boguś rent richting de bal. Boguś draait met de bal, schiet en ... Strikulis bokst de bal weg. Maniero is nu in balbezit. Maniero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tylko Sukces Banda - KS_Lechia_Gdańsk 0:1

31e minuut.
Echaust met een sublieme pass. Kordecki heeft problemen om de bal te vangen. Maniero maakt een afschuwelijke overtreding. Maniero krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Madziek verovert de bal door een tackle van achteren. Van Blerk verovert de bal door een tackle van achteren. Van Blerk speelt de bal door. Boguś bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguś schiet op doel. Strikulis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Klungelig pakt Jaureguízar de bal. Silahtar probeert naar een medespeler te passen. Maniero bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniero draait met de bal, schiet en ... Strikulis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Dzemedžiūnas passt de bal in één keer door. Van Blerk rent richting de bal. Van Blerk passt de bal zonder na te denken. Boguś is nu in balbezit. Boguś draait met de bal, schiet en ... Strikulis bokst de bal weg. Daar is Berecz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maniero rent richting de bal. Maniero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tylko Sukces Banda - KS_Lechia_Gdańsk 0:2

44e minuut.
Maniero bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz begaat een overtreding. Maniero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Van Blerk met een snel genomen vrije trap. Bjeković kopt de bal weg. Boguś is nu in balbezit. Boguś draait met de bal, schiet en ... Strikulis bokst de bal weg.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bjeković zal de hoekschop nemen. Jaureguízar kopt de bal weg. Boguś bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguś haalt uit met een fantastische trap. Strikulis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tylko Sukces Banda 68%, KS_Lechia_Gdańsk 32%.
FC Tylko Sukces Banda - KS_Lechia_Gdańsk 0:2

50e minuut.
Alicicco verovert de bal door een tackle van achteren. Alicicco passt de bal zonder na te denken. Silahtar probeert naar een medespeler te passen. Echaust rent richting de bal. Echaust schiet op doel. Garcia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Silahtar kopt de bal weg. Daar is Bjeković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bjeković passt de bal zonder na te denken. Boguś bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguś schiet op doel. Strikulis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Bodzioch rent richting de bal. Kordecki verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Silahtar. Silahtar krijgt een gele kaart. Kordecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jaureguízar met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Echaust de bal. Anders bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaust verovert de bal door een tackle van achteren. Garcia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Alicicco geeft een lange en hoge pass. Boguś kopt de bal weg. Voosalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniero verovert de bal door een tackle van achteren. Maniero schiet op doel. Strikulis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Bjeković rent richting de bal. Bjeković met een sublieme pass. Madziek is nu in balbezit. Boguś onderschept slim de pass. Boguś schiet op doel. Strikulis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Colindres komt het veld opgelopen. Benczyński komt het veld opgelopen. van de Kasteele komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Klungelig pakt Voosalu de bal. Berecz verovert de bal door een tackle van achteren. Maniero is nu in balbezit. Maniero draait met de bal, schiet en ... Strikulis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Doeltrap. Strikulis trapt de bal weg. Silahtar kopt de bal weg. Benczyński is nu in balbezit. Benczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tylko Sukces Banda - KS_Lechia_Gdańsk 0:3

75e minuut.
Van Blerk speelt de bal door. Alicicco bereikt de bal nog maar net als eerste. Alicicco geeft de bal voor. Maniero is nu in balbezit. Maniero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Van Blerk geeft een hoge lob. Sáenz onderschept slim de pass. Maniero is nu in balbezit. Maniero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tylko Sukces Banda - KS_Lechia_Gdańsk 0:4

84e minuut.
Maniero bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniero geeft een hoge lob. Daar is Madziek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maniero rent richting de bal. Maniero haalt uit met een fantastische trap. Strikulis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maniero rent richting de bal. Maniero geeft een hoge lob. Strikulis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tylko Sukces Banda 77%, KS_Lechia_Gdańsk 23%.
FC Tylko Sukces Banda - KS_Lechia_Gdańsk 0:4