Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huragan Łukowo F.C. Zombieland
obr Tactiek 5-3-2 moja
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
12 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
54.5 gemiddelde waardering 48.1
solid Schieten good
good Passen adequate
very good Verdedigen good


12e minuut.
Dunlop met een snelle inworp. Štofa rent richting de bal. Štofa passt de bal met de wreef. Chanes is nu in balbezit. Chanes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Heussner speelt de bal door. Vasile rent richting de bal. Vasile probeert naar een medespeler te passen. Robak is nu in balbezit. Robak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Robak is nu in balbezit. Robak passt de bal met de wreef. Ipach bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipach haalt uit met een fantastische trap. Horka probeert de bal aan de voet te houden. Drážďanský bokst de bal weg.

42e minuut.
Robak is nu in balbezit. Robak geeft een hoge lob. Horka controleert de bal met de borst. Ipach rent richting de bal. Ipach schiet op doel. Drážďanský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Łukowo 36%, F.C. Zombieland 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Huragan Łukowo - F.C. Zombieland 0:0

61e minuut.
Macan onderschept slim de pass. Štofa rent richting de bal. Lewy verovert de bal door een tackle van achteren. Macan is nu in balbezit. Macan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Pitulea speelt de bal door. Ipach is nu in balbezit. Horka maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Horka moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Horka schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

77e minuut.
Vasile met een sublieme pass. Heussner bereikt de bal nog maar net als eerste. Heussner met een sublieme pass. Robak is nu in balbezit. Robak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Pitulea heeft problemen om de bal te vangen. Görbicz is nu in balbezit. Pitulea begaat een overtreding. Pitulea krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Cartaxeiro neemt vlug de vrije trap. Bilgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilgen geeft de bal voor. Robak rent richting de bal. Robak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bilgen heeft problemen om de bal te vangen. Robak rent richting de bal. Ortiz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ortiz krijgt een gele kaart. Robak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Heussner neemt de penalty, wat een uithaal! Drážďanský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Ipach is nu in balbezit. Ipach probeert naar een medespeler te passen. Chorąży controleert de bal met de borst. Robak is nu in balbezit. Robak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Pitulea met een sublieme pass. Vasile rent richting de bal. Vasile speelt de bal door. Heussner bereikt de bal nog maar net als eerste. Heussner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Łukowo 35%, F.C. Zombieland 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Huragan Łukowo - F.C. Zombieland 0:0