Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dinozaur G.T.S. Wisła Kraków
moja541 Tactiek Offensive
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
36.6 gemiddelde waardering 48.6
zwak Schieten goed
matig Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Kajanka geeft een lange en hoge pass. Bielawa rent richting de bal. Feans onderschept slim de pass. Feans haalt uit met een fantastische trap. Darusman onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinozaur - G.T.S. Wisła Kraków 1:0

4e minuut.
Bielawa passt de bal zonder na te denken. Polykarpou rent richting de bal. Badura maakt een afschuwelijke overtreding. Badura krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Badura geeft een hoge lob. Banach probeert de bal aan de voet te houden. Uhrin probeert naar een medespeler te passen. Badura is nu in balbezit. Badura haalt uit met een fantastische trap. Szymczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Tymianek met een sublieme pass. Banach rent richting de bal. Banach passt de bal in één keer door. Badura rent richting de bal. Badura geeft een hoge lob. Szymczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Bielawa passt de bal in één keer door. Uhrin is nu in balbezit. Banach tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Banach krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Badura is nu in balbezit. Polykarpou onderschept slim de pass. Polykarpou geeft een lange en hoge pass. Bengoechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bengoechea draait met de bal, schiet en ... Szymczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Banach bereikt de bal nog maar net als eerste. Banach draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Szymczak niet meer kan verder spelen. Konowalczyk komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Chrobak probeert naar een medespeler te passen. Haberfellner is nu in balbezit. Haberfellner passt de bal in één keer door. Feans is nu in balbezit. Feans haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Milovanov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinozaur 44%, G.T.S. Wisła Kraków 56%.
FC Dinozaur - G.T.S. Wisła Kraków 1:0

48e minuut.
Tymianek passt de bal in één keer door. Bumbescu is nu in balbezit. Bumbescu geeft een lange en hoge pass. Banach is nu in balbezit. Banach draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bengoechea is nu in balbezit. Bengoechea draait met de bal, schiet en ... Konowalczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Dinozaur - G.T.S. Wisła Kraków 1:1

49e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Konowalczyk niet meer kan verder spelen. Ołtarzewski komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Góra verovert de bal door een tackle van achteren. Góra passt de bal zonder na te denken. Chrobak speelt de bal door. Feans heeft problemen om de bal te vangen. Feans schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Inworp. Ennemuist komt het veld opgelopen. Chrobak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Marut komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Warnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Banach onderschept slim de pass. Banach geeft een lange en hoge pass. Bengoechea heeft problemen om de bal te vangen. Bengoechea schiet op doel. Ołtarzewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinozaur - G.T.S. Wisła Kraków 1:2

74e minuut.
Inworp. Soczyński komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Inworp. Konopski komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Ennemuist passt de bal met de wreef. Banach rent richting de bal. Konopski is nu in balbezit. Konopski draait met de bal, schiet en ... Ołtarzewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinozaur - G.T.S. Wisła Kraków 1:3

89e minuut.
Ennemuist geeft een hoge lob. Klungelig pakt Uhrin de bal. Konopski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinozaur - G.T.S. Wisła Kraków 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinozaur 45%, G.T.S. Wisła Kraków 55%.
FC Dinozaur - G.T.S. Wisła Kraków 1:4