Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
korona_mks KS Szczawa
ble Tactiek xyz
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
9 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
51.8 gemiddelde waardering 52.5
very good Schieten very good
solid Passen very good
very good Verdedigen very good


9e minuut.
Eucher rent richting de bal. Frajkor onderschept slim de pass. van Lingen rent richting de bal. Frajkor onderschept slim de pass. Frajkor schiet op doel. Fukuoka bokst de bal weg.

16e minuut.
Zwarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Filantropol verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Filantropol de bal. Filantropol draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kokovios neemt vlug de vrije trap. Lozano rent richting de bal. Lozano passt de bal in één keer door. Arabidurrutia is nu in balbezit. Arabidurrutia draait met de bal, schiet en ... Boriani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zwarra controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Filantropol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Stricanne kopt de bal weg. Rolich heeft problemen om de bal te vangen. Kokovios tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kokovios krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Filantropol speelt de bal door. Lozano rent richting de bal. Lozano geeft een lange en hoge pass. Arabidurrutia is nu in balbezit. Arabidurrutia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Frajkor verovert de bal door een tackle van achteren. Stricanne bereikt de bal nog maar net als eerste. Frajkor onderschept slim de pass. Frajkor haalt uit met een fantastische trap. Fukuoka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
korona_mks - KS Szczawa 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: korona_mks 60%, KS Szczawa 40%.
korona_mks - KS Szczawa 1:0

47e minuut.
Qertisov passt de bal met de wreef. Rolich bereikt de bal nog maar net als eerste. Stricanne legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rolich wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Frajkor kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Fukuoka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
korona_mks - KS Szczawa 2:0

53e minuut.
Kokovios geeft een lange en hoge pass. Zwarra kopt de bal weg. Marília bereikt de bal nog maar net als eerste. Marília geeft de bal voor. Arabidurrutia maakt een snoekduik en kopt de bal. Boriani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Filantropol bereikt de bal nog maar net als eerste. Filantropol draait met de bal, schiet en ... Boriani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
korona_mks - KS Szczawa 2:1

61e minuut.
Lozano kopt de bal weg. Kieras heeft problemen om de bal te vangen. Arabidurrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Arabidurrutia draait met de bal, schiet en ... Boriani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
korona_mks - KS Szczawa 2:2

65e minuut.
Kieras geeft de bal voor. Eucher rent richting de bal. Frajkor onderschept slim de pass. Frajkor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
korona_mks - KS Szczawa 3:2

71e minuut.
Frajkor passt de bal met de wreef. Aurrekoetxea met een sublieme pass. Pederneiras rent richting de bal. Arabidurrutia onderschept slim de pass. Arabidurrutia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Pederneiras rent richting de bal. Marília onderschept slim de pass. Marília passt de bal zonder na te denken. Arabidurrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Arabidurrutia draait met de bal, schiet en ... Boriani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Lozano is nu in balbezit. Lozano geeft een lange en hoge pass. Zwarra controleert de bal met de borst. Arabidurrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Arabidurrutia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: korona_mks 66%, KS Szczawa 34%.
korona_mks - KS Szczawa 3:2