Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Szczawa korona_mks
xyz Tactiek ble
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
21 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
56.4 gemiddelde waardering 56.2
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


1e minuut.
Zwarra kopt de bal weg. Lebœuf rent richting de bal. Lebœuf probeert naar een medespeler te passen. Berg bereikt de bal nog maar net als eerste. Berg schiet op doel. Jiménez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Aurrekoetxea met de inworp. Wider bereikt de bal nog maar net als eerste. Wider geeft de bal voor. Berg is nu in balbezit. Berg haalt uit met een fantastische trap. Jiménez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Kałuska geeft een lange en hoge pass. Stokowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokowski speelt de bal door. Rusoiu rent richting de bal. Rusoiu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Czarnkowski is nu in balbezit. Czarnkowski speelt de bal door. Rusoiu rent richting de bal. Rusoiu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Frajkor de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Rogoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marília met een sublieme pass. Daar is Berg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berg haalt uit met een fantastische trap. Jiménez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szczawa - korona_mks 1:0

23e minuut.
van Lingen is nu in balbezit. Stokowski verovert de bal door een tackle van achteren. Stokowski passt de bal in één keer door. Rusoiu rent richting de bal. Rusoiu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Fukuoka trapt de bal weg. Aurrekoetxea heeft problemen om de bal te vangen. Czarnkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnkowski geeft een hoge lob. Daar is Eucher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Wider rent richting de bal. Wider speelt de bal door. Marília probeert naar een medespeler te passen. Berg bereikt de bal nog maar net als eerste. Berg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Wider met een sublieme pass. Berg is nu in balbezit. Rolich schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rolich krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Inworp. Aurrekoetxea met een snelle inworp. Wider bereikt de bal nog maar net als eerste. Wider geeft een hoge lob. Berg maakt een snoekduik en kopt de bal. Jiménez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Berg rent richting de bal. Berg draait met de bal, schiet en ... Jiménez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szczawa - korona_mks 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Szczawa 37%, korona_mks 63%.
KS Szczawa - korona_mks 2:0

48e minuut.
Wider passt de bal zonder na te denken. Lebœuf probeert naar een medespeler te passen. Marília bereikt de bal nog maar net als eerste. Marília schiet op doel. Jiménez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szczawa - korona_mks 3:0

51e minuut.
Eucher verovert de bal door een tackle van achteren. Eucher geeft een lange en hoge pass. Wider probeert naar een medespeler te passen. Berg rent richting de bal. Berg schiet op doel. Jiménez bokst de bal weg.

55e minuut.
Lebœuf onderschept slim de pass. Lebœuf probeert naar een medespeler te passen. Aurrekoetxea rent richting de bal. Aurrekoetxea geeft de bal voor. Berg maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Stricanne verovert de bal door een tackle van achteren. van Lingen rent richting de bal. Stokowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stokowski krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Rolich geeft een hoge lob. Czarnkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stricanne tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stricanne krijgt een gele kaart. Czarnkowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Czarnkowski kan niet meer verder spelen.

58e minuut.
Marília probeert de bal aan de voet te houden. Rogoveanu is nu in balbezit. Rogoveanu met een sublieme pass. Rusoiu heeft problemen om de bal te vangen. Rusoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Aurrekoetxea geeft een hoge lob. Wider is nu in balbezit. Wider geeft een hoge lob. Berg springt en kopt de bal. Jiménez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szczawa - korona_mks 4:0

65e minuut.
Wider passt de bal in één keer door. Lebœuf is nu in balbezit. Lebœuf geeft de bal voor. Berg rent richting de bal. Berg schiet op doel. Jiménez bokst de bal weg.

65e minuut.
Kałuska rent richting de bal. Kałuska passt de bal zonder na te denken. Rusoiu is nu in balbezit. Rusoiu schiet op doel. Eucher probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
van Lingen geeft de bal voor. Filantropol is nu in balbezit. Filantropol passt de bal met de wreef. Berg rent richting de bal. Berg haalt uit met een fantastische trap. Jiménez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Rusoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Rusoiu geeft de bal voor. Klungelig pakt Stricanne de bal. Stokowski rent richting de bal. Stokowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Berg controleert de bal met de borst. Rogoveanu speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trudnos met een snelle inworp. Filantropol geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Rogoveanu passt de bal in één keer door. Eucher is nu in balbezit. Rusoiu onderschept slim de pass. Rusoiu draait met de bal, schiet en ... Fukuoka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szczawa - korona_mks 4:1

85e minuut.
Filantropol bereikt de bal nog maar net als eerste. Filantropol geeft een hoge lob. Lebœuf probeert naar een medespeler te passen. Wider rent richting de bal. Wider schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Filantropol onderschept slim de pass. Filantropol geeft een lange en hoge pass. Berg rent richting de bal. Berg schiet op doel. Jiménez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szczawa - korona_mks 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Szczawa 42%, korona_mks 58%.
KS Szczawa - korona_mks 5:1