Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
G.T.S. Wisła Kraków F.C. Zombieland
Offensive Tactiek 5-3-2 moja
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 45.4
solide Schieten goed
uitstekend Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


9e minuut.
Klungelig pakt Macan de bal. Štofa rent richting de bal. Štofa met een sublieme pass. Chanes is nu in balbezit. Chanes schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Klungelig pakt Răboj de bal. Macan bereikt de bal nog maar net als eerste. Răboj onderschept slim de pass. Chanes onderschept slim de pass. Chanes draait met de bal, schiet en ... Milovanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Bumbescu probeert naar een medespeler te passen. Tymianek is nu in balbezit. Tymianek passt de bal met de wreef. Bengoechea is nu in balbezit. Bengoechea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bumbescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tymianek met een sublieme pass. Banach probeert naar een medespeler te passen. Bengoechea is nu in balbezit. Bengoechea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Banach onderschept slim de pass. Banach met een sublieme pass. Badura speelt de bal door. Bengoechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bengoechea draait met de bal, schiet en ... Drážďanský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Mudko heeft problemen om de bal te vangen. Banach met een sublieme pass. Tymianek speelt de bal door. Bengoechea rent richting de bal. Bengoechea schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Banach met een sublieme pass. Bilgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bengoechea verovert de bal door een tackle van achteren. Bengoechea haalt uit met een fantastische trap. Drážďanský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.T.S. Wisła Kraków - F.C. Zombieland 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.T.S. Wisła Kraków 43%, F.C. Zombieland 57%.
G.T.S. Wisła Kraków - F.C. Zombieland 1:0

46e minuut.
Bielawa passt de bal in één keer door. Daar is Intal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štofa verovert de bal door een tackle van achteren. Štofa draait met de bal, schiet en ... Milovanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
G.T.S. Wisła Kraków - F.C. Zombieland 1:1

48e minuut.
Dunlop kopt de bal weg. Daar is Intal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bayarri is nu in balbezit. Chanes onderschept slim de pass. Chanes haalt uit met een fantastische trap. Milovanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Tymianek is nu in balbezit. Tymianek met een sublieme pass. Daar is Bumbescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bumbescu geeft een lange en hoge pass. Bengoechea maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.T.S. Wisła Kraków - F.C. Zombieland 2:1

55e minuut.
Ennemuist komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Ennemuist probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bengoechea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chorąży bereikt de bal nog maar net als eerste. Bengoechea onderschept slim de pass. Bengoechea schiet op doel. Drážďanský bokst de bal weg.

59e minuut.
Ennemuist is nu in balbezit. Štofa onderschept slim de pass. Štofa met een sublieme pass. Klungelig pakt Chanes de bal. Chanes draait met de bal, schiet en ... Milovanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Banach probeert naar een medespeler te passen. Badura bereikt de bal nog maar net als eerste. Badura probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bengoechea de bal. Bengoechea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soczyński komt het veld opgelopen.

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Konopski komt het veld opgelopen. Badura neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Štofa passt de bal in één keer door. Intal is nu in balbezit. Macan verovert de bal door een tackle van achteren. Macan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
G.T.S. Wisła Kraków - F.C. Zombieland 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.T.S. Wisła Kraków 43%, F.C. Zombieland 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
G.T.S. Wisła Kraków - F.C. Zombieland 2:2