Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Zombieland G.T.S. Wisła Kraków
5-3-2 moja Tactiek Offensive
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.4 gemiddelde waardering 51
zeer goed Schieten solide
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Grenier heeft problemen om de bal te vangen. Grenier passt de bal zonder na te denken. Macan bereikt de bal nog maar net als eerste. Macan met een sublieme pass. Joyeux rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Zombieland - G.T.S. Wisła Kraków 1:0

8e minuut.
Joyeux passt de bal in één keer door. Biasini is nu in balbezit. Biasini passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Macan de bal. Macan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ortiz rent richting de bal. Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Biasini rent richting de bal. Biasini geeft de bal voor. Macan maakt een snoekduik en kopt de bal. Arraiza bokst de bal weg. Joyeux bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Zombieland - G.T.S. Wisła Kraków 2:0

11e minuut.
Grenier speelt de bal door. Joyeux rent richting de bal. Biasini geeft de bal voor. Macan springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Intal speelt de bal door. Bengoechea is nu in balbezit. Met opzet legt Grenier zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Grenier naar de kleedkamers voor een vroege douche.

16e minuut.
Bielawa kopt de bal weg. Húsenica rent richting de bal. Húsenica passt de bal in één keer door. Joyeux rent richting de bal. Joyeux schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Lisiecki passt de bal zonder na te denken. Banach is nu in balbezit. Banach met een sublieme pass. Lisiecki geeft een lange en hoge pass. Bengoechea krijgt zijn hoofd ertegen. Drážďanský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Badura probeert naar een medespeler te passen. Banach met een sublieme pass. Bengoechea rent richting de bal. Bengoechea schiet op doel. Na een snelle pass probeert Horka de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Zombieland 46%, G.T.S. Wisła Kraków 54%.
F.C. Zombieland - G.T.S. Wisła Kraków 2:0

51e minuut.
Macan met een sublieme pass. Húsenica is nu in balbezit. Húsenica geeft een lange en hoge pass. Joyeux krijgt zijn hoofd ertegen. Arraiza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

59e minuut.
Bielawa passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Húsenica de bal. Húsenica speelt de bal door. Macan bereikt de bal nog maar net als eerste. Macan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Daar is Badura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biasini verovert de bal door een tackle van achteren. Biasini geeft een lange en hoge pass. Joyeux rent richting de bal. Joyeux draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Badura. Ortiz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klimiashvili komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Biasini geeft de bal voor. Darusman onderschept slim de pass. Húsenica speelt de bal door. Joyeux bereikt de bal nog maar net als eerste. Joyeux draait met de bal, schiet en ... Arraiza bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Biasini neemt de hoekschop. Răboj kopt de bal weg. Húsenica geeft een hoge lob. Daar is Joyeux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joyeux schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Húsenica met een sublieme pass. Joyeux is nu in balbezit. Intal rent richting de bal. Joyeux verovert de bal door een tackle van achteren. Joyeux schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Konopski komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Konopski rent richting de bal. Lisiecki is nu in balbezit. Lisiecki passt de bal met de wreef. Konopski rent richting de bal. Konopski draait met de bal, schiet en ... Drážďanský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Zombieland 45%, G.T.S. Wisła Kraków 55%.
F.C. Zombieland - G.T.S. Wisła Kraków 2:0