Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Szczawa Miauczysz FC
xyz Tactiek 4231
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.8 gemiddelde waardering 50.1
solid Schieten excellent
very good Passen good
excellent Verdedigen good


13e minuut.
Filantropol onderschept slim de pass. Rozo is nu in balbezit. Filantropol onderschept slim de pass. Filantropol geeft de bal voor. Arabidurrutia krijgt zijn hoofd ertegen. Druciak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Abaeto met de inworp. Huxiao bereikt de bal nog maar net als eerste. Huxiao probeert naar een medespeler te passen. Cacal rent richting de bal. Cacal haalt uit met een fantastische trap. Fukuoka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Eucher geeft de bal voor. Daar is Hamar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamar geeft een hoge lob. Cacal rent richting de bal. Cacal haalt uit met een fantastische trap. Fukuoka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Lebœuf kan de bal niet met de borst controleren. Lebœuf passt de bal met de wreef. Arabidurrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Arabidurrutia haalt uit met een fantastische trap. Druciak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szczawa - Miauczysz FC 1:0

31e minuut.
Lebœuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebœuf geeft een hoge lob. Mantzios probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arabidurrutia rent richting de bal. Arabidurrutia schiet op doel. Druciak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Lebœuf rent richting de bal. Lebœuf probeert naar een medespeler te passen. Lozano rent richting de bal. Lozano geeft een hoge lob. Arabidurrutia krijgt zijn hoofd ertegen. Druciak bokst de bal weg.

39e minuut.
Rozo speelt de bal door. Klungelig pakt Abaeto de bal. Abaeto passt de bal zonder na te denken. Cacal is nu in balbezit. Cacal haalt uit met een fantastische trap. Fukuoka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Marília kopt de bal weg. Arabidurrutia heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hamar. Arabidurrutia raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Szczawa 41%, Miauczysz FC 59%.
KS Szczawa - Miauczysz FC 1:0

54e minuut.
Huxiao geeft een lange en hoge pass. Cacal is nu in balbezit. van Lingen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! van Lingen krijgt een gele kaart. Cacal raakt geblesseerd tijdens het duel. Cacal legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Huxiao met een sublieme pass. Navarro Soriano rent richting de bal. van Lingen is nu in balbezit. Navarro Soriano onderschept slim de pass. Navarro Soriano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Eucher met een sublieme pass. Filantropol bereikt de bal nog maar net als eerste. Filantropol passt de bal met de wreef. Arabidurrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Arabidurrutia schiet op doel. Druciak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Rozo passt de bal zonder na te denken. Alejo rent richting de bal. Alejo geeft de bal voor. Cacal rent richting de bal. Cacal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Trudnos is nu in balbezit. Hamar rent richting de bal. Trudnos verovert de bal door een tackle van achteren. Trudnos geeft een lange en hoge pass. Lebœuf speelt de bal door. Druciak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Inworp. Zervan komt het veld opgelopen. Xəqani komt het veld opgelopen. Vilarrasa komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Aurrekoetxea is nu in balbezit. Rozo probeert naar een medespeler te passen. Xəqani is nu in balbezit. Xəqani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Szczawa - Miauczysz FC 1:1

86e minuut.
Klungelig pakt van Lingen de bal. Huxiao bereikt de bal nog maar net als eerste. Huxiao passt de bal zonder na te denken. Xəqani bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəqani haalt uit met een fantastische trap. Fukuoka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vilarrasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilarrasa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Berger verovert de bal door een tackle van achteren. Marília onderschept slim de pass. Marília probeert naar een medespeler te passen. Arabidurrutia is nu in balbezit. Arabidurrutia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Druciak met een harde bal richting middenveld. Lebœuf kopt de bal weg. Arabidurrutia rent richting de bal. Arabidurrutia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szczawa - Miauczysz FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Szczawa 45%, Miauczysz FC 55%.
KS Szczawa - Miauczysz FC 2:1