Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miauczysz FC KS Szczawa
4231 Tactiek xyz
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 54.4
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Trudnos probeert naar een medespeler te passen. Rozo is nu in balbezit. Rozo geeft een lange en hoge pass. Cacal rent richting de bal. Cacal schiet op doel. Fukuoka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Wider bereikt de bal nog maar net als eerste. Wider probeert naar een medespeler te passen. Berg rent richting de bal. Berg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Miauczysz FC - KS Szczawa 0:1

20e minuut.
Lebœuf speelt de bal door. Wider is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wider neemt de hoekschop. Filantropol springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miauczysz FC - KS Szczawa 0:2

29e minuut.
Wider probeert naar een medespeler te passen. Berg bereikt de bal nog maar net als eerste. Redes bereikt de bal nog maar net als eerste. Berg verovert de bal door een tackle van achteren. Berg schiet op doel. Holmqvist kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Xəqani rent richting de bal. Eucher verovert de bal door een tackle van achteren. Eucher geeft een hoge lob. Wider geeft de bal voor. Berg springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Rozo met een snelle inworp. Xəqani bereikt de bal nog maar net als eerste. Marília is nu in balbezit. Xəqani onderschept slim de pass. Xəqani haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Fukuoka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Cacal passt de bal zonder na te denken. Huxiao is nu in balbezit. Cacal rent richting de bal. Huxiao rent richting de bal. Huxiao haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Xəqani passt de bal zonder na te denken. Huxiao rent richting de bal. Huxiao passt de bal zonder na te denken. Cacal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacal haalt uit met een fantastische trap. Fukuoka bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miauczysz FC 51%, KS Szczawa 49%.
Miauczysz FC - KS Szczawa 0:2

51e minuut.
Filantropol bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəqani verovert de bal door een tackle van achteren. Xəqani passt de bal zonder na te denken. Cacal heeft problemen om de bal te vangen. Cacal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Rozo rent richting de bal. Rozo passt de bal in één keer door. Huxiao met een sublieme pass. Cacal is nu in balbezit. Cacal schiet op doel. Fukuoka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Wider met een sublieme pass. Aurrekoetxea rent richting de bal. Aurrekoetxea passt de bal met de wreef. Wider is nu in balbezit. Wider geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Aurrekoetxea rent richting de bal. Abaeto is nu in balbezit. Abaeto geeft de bal voor. Cacal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miauczysz FC 40%, KS Szczawa 60%.
Miauczysz FC - KS Szczawa 0:2