Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal Bydgoszcz korona_mks
Wing1v Tactiek ble
55% Balbezit 45%
21% Spel op eigen helft 79%
17 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50 gemiddelde waardering 51.1
formidable Schieten good
solid Passen solid
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Daar is Rob, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rob geeft een hoge lob. Poklepović kopt de bal weg. Silfverstolpe geeft de bal voor. Stelmach krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szmateła is nu in balbezit. Szmateła draait met de bal, schiet en ... Boriani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Frajkor is nu in balbezit. Silfverstolpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Silfverstolpe passt de bal in één keer door. Szmateła bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmateła haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kałuska is nu in balbezit. Fudali onderschept slim de pass. Fudali met een sublieme pass. Stelmach is nu in balbezit. Stelmach schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Deniz passt de bal zonder na te denken. Gonios heeft problemen om de bal te vangen. Gonios geeft een lange en hoge pass. Stelmach maakt een snoekduik en kopt de bal. Boriani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Bydgoszcz - korona_mks 1:0

27e minuut.
Szmateła rent richting de bal. Szmateła passt de bal zonder na te denken. Daar is Silfverstolpe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silfverstolpe geeft een lange en hoge pass. Stelmach krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Bydgoszcz - korona_mks 2:0

37e minuut.
Frajkor passt de bal met de wreef. Gonios probeert naar een medespeler te passen. Stelmach rent richting de bal. Stelmach haalt uit met een fantastische trap. Boriani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Bydgoszcz - korona_mks 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Bydgoszcz 22%, korona_mks 78%.
Arsenal Bydgoszcz - korona_mks 3:0

52e minuut.
Kororia geeft de bal voor. Rob speelt de bal door. Daar is Silfverstolpe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silfverstolpe geeft een lange en hoge pass. Stelmach maakt een snoekduik en kopt de bal. Boriani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Gonios is nu in balbezit. Gonios geeft de bal voor. Kezele rent richting de bal. Stelmach verovert de bal door een tackle van achteren. Stelmach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Bydgoszcz - korona_mks 4:0

56e minuut.
Poklepović speelt de bal door. Gonios heeft problemen om de bal te vangen. Gonios passt de bal in één keer door. Daar is Stelmach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stelmach schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Zwarra verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Gonios zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deniz is nu in balbezit. Deniz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Inworp. Rolich komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Daar is Frajkor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Górniak speelt de bal door. Stelmach rent richting de bal. Stelmach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Bydgoszcz - korona_mks 5:0

72e minuut.
Inworp. Silfverstolpe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deniz geeft de bal voor. Stelmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmach schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Bydgoszcz - korona_mks 6:0

80e minuut.
Poklepović is nu in balbezit. Poklepović passt de bal met de wreef. Zwarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmach verovert de bal door een tackle van achteren. Stelmach schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Inworp. Fudali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Gonios de bal. Gonios geeft een hoge lob. Zwarra probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Bydgoszcz 20%, korona_mks 80%.
Arsenal Bydgoszcz - korona_mks 6:0