Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
korona_mks Arsenal Bydgoszcz
ble Tactiek Wing1v
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
52.5 gemiddelde waardering 55.7
good Schieten outstanding
very good Passen solid
solid Verdedigen solid


7e minuut.
Silfverstolpe speelt de bal door. Stelmach is nu in balbezit. Kezele maakt een afschuwelijke overtreding. Kezele is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Kezele raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

10e minuut.
Silfverstolpe kopt de bal weg. Daar is Stelmach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogoveanu begaat een overtreding. Rogoveanu krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Gonios rent richting de bal. Gonios probeert naar een medespeler te passen. Stelmach rent richting de bal. Stelmach draait met de bal, schiet en ... Jiménez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
korona_mks - Arsenal Bydgoszcz 0:1

14e minuut.
Poklepović geeft een lange en hoge pass. Czarnkowski rent richting de bal. Czarnkowski speelt de bal door. Frajkor is nu in balbezit. Frajkor draait met de bal, schiet en ... Bartkowiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Zwarra geeft de bal voor. Czarnkowski rent richting de bal. Kardasz begaat een overtreding. Kardasz krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Deniz probeert naar een medespeler te passen. Gonios bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonios geeft een hoge lob. Szmateła heeft problemen om de bal te vangen. Szmateła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Deniz rent richting de bal. Deniz passt de bal met de wreef. Gonios heeft problemen om de bal te vangen. Gonios geeft de bal voor. Szmateła springt en kopt de bal. Jiménez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stelmach is nu in balbezit. Stelmach draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Górniak geeft een hoge lob. Szmateła kopt de bal weg. Stelmach rent richting de bal. Stelmach schiet op doel. Jiménez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
korona_mks - Arsenal Bydgoszcz 0:2

29e minuut.
Gonios passt de bal met de wreef. Stelmach is nu in balbezit. Stelmach passt de bal met de wreef. Szmateła bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmateła draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
korona_mks - Arsenal Bydgoszcz 0:3

31e minuut.
Poklepović kopt de bal weg. Deniz rent richting de bal. Deniz passt de bal met de wreef. Gonios geeft een lange en hoge pass. Stelmach krijgt zijn hoofd ertegen. Jiménez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Fudali onderschept slim de pass. Fudali passt de bal met de wreef. Stelmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmach draait met de bal, schiet en ... Jiménez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
korona_mks - Arsenal Bydgoszcz 0:4

35e minuut.
Fudali geeft een lange en hoge pass. Silfverstolpe is nu in balbezit. Silfverstolpe geeft een hoge lob. Stelmach is nu in balbezit. Stelmach schiet op doel. Jiménez bokst de bal weg.

36e minuut.
Kieras probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szmateła de bal. Szmateła speelt de bal door. Stelmach is nu in balbezit. Stelmach haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
korona_mks - Arsenal Bydgoszcz 0:5

40e minuut.
Górniak is nu in balbezit. Górniak geeft een hoge lob. Gonios probeert naar een medespeler te passen. Stelmach rent richting de bal. Stelmach haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Jiménez probeert naar een medespeler te passen. Saade kopt de bal weg. Silfverstolpe met een sublieme pass. Gonios bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonios geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Szmateła is nu in balbezit. Szmateła geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kieras de bal. Stelmach rent richting de bal. Stelmach draait met de bal, schiet en ... Jiménez bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gonios zal de hoekschop nemen. Stelmach is nu in balbezit. Stelmach draait met de bal, schiet en ... Jiménez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
korona_mks - Arsenal Bydgoszcz 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: korona_mks 74%, Arsenal Bydgoszcz 26%.
korona_mks - Arsenal Bydgoszcz 0:6

47e minuut.
Silfverstolpe geeft de bal voor. Klungelig pakt Zwarra de bal. Stelmach is nu in balbezit. Stelmach haalt uit met een fantastische trap. Jiménez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
korona_mks - Arsenal Bydgoszcz 0:7

48e minuut.
Frajkor probeert naar een medespeler te passen. Daar is Saade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szmateła rent richting de bal. Szmateła haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Silfverstolpe is nu in balbezit. Silfverstolpe geeft een hoge lob. Rob probeert de bal aan de voet te houden. Szmateła rent richting de bal. Szmateła schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Deniz probeert naar een medespeler te passen. Gonios rent richting de bal. Gonios geeft een lange en hoge pass. Szmateła is nu in balbezit. Szmateła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
korona_mks - Arsenal Bydgoszcz 0:8

61e minuut.
Gonios bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonios speelt de bal door. Szmateła rent richting de bal. Szmateła haalt uit met een fantastische trap. Jiménez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Silfverstolpe met de inworp. Daar is Deniz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deniz probeert naar een medespeler te passen. Szmateła rent richting de bal. Szmateła draait met de bal, schiet en ... Jiménez bokst de bal weg.

70e minuut.
Kieras rent richting de bal. Kieras geeft de bal voor. Stelmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmach schiet op doel. Jiménez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
korona_mks - Arsenal Bydgoszcz 0:9

72e minuut.
Rogoveanu speelt de bal door. Deniz geeft een lange en hoge pass. Stelmach is nu in balbezit. Stelmach haalt uit met een fantastische trap. Jiménez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
korona_mks - Arsenal Bydgoszcz 0:10

75e minuut.
Deniz passt de bal in één keer door. Szmateła is nu in balbezit. Kieras tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szmateła wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Silfverstolpe neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stelmach rent richting de bal. Stelmach schiet op doel. Jiménez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Gonios passt de bal met de wreef. Kieras verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gonios neemt de hoekschop. Szmateła springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
korona_mks - Arsenal Bydgoszcz 0:11

81e minuut.
Szmateła verovert de bal door een tackle van achteren. Szmateła passt de bal in één keer door. Kieras is nu in balbezit. Stelmach verovert de bal door een tackle van achteren. Stelmach schiet op doel. Jiménez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Górniak verovert de bal door een tackle van achteren. Górniak probeert naar een medespeler te passen. Silfverstolpe met een sublieme pass. Szmateła bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmateła schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: korona_mks 75%, Arsenal Bydgoszcz 25%.
korona_mks - Arsenal Bydgoszcz 0:11