Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dinozaur F.C. Zombieland
moja541 Tactiek 5-3-2 moja
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
40.2 gemiddelde waardering 49.5
redelijk Schieten goed
slecht Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Horka geeft een lange en hoge pass. Grenier bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Macan onderschept slim de pass. Macan schiet op doel. Szymczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Horka geeft een hoge lob. Macan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rampelotto. Rampelotto krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinozaur 54%, F.C. Zombieland 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Dinozaur - F.C. Zombieland 0:0

49e minuut.
Okrzesik geeft een hoge lob. Štofa kopt de bal weg. Grenier probeert naar een medespeler te passen. Görbicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Görbicz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Horka probeert naar een medespeler te passen. Chorąży rent richting de bal. Bonneau rent richting de bal. Barbaru rent richting de bal. Barbaru haalt uit met een fantastische trap. Drážďanský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Ortiz kopt de bal weg. Grenier probeert naar een medespeler te passen. Chanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanes schiet op doel. Szymczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinozaur - F.C. Zombieland 0:1

61e minuut.
Haberfellner speelt de bal door. Görbicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van March. March krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Haberfellner probeert naar een medespeler te passen. Bonneau rent richting de bal. Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru haalt uit met een fantastische trap. Lalciu probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Barbaru stond buitenspel. Lalciu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Grenier rent richting de bal. Grenier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinozaur - F.C. Zombieland 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinozaur 56%, F.C. Zombieland 44%.
FC Dinozaur - F.C. Zombieland 0:2