Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Zombieland Arsenal Bydgoszcz
5-3-2 moja Tactiek Wing1v
46% Balbezit 54%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
47.3 gemiddelde waardering 57.5
goed Schieten formidabel
redelijk Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Górniak geeft de bal voor. Stelmach is nu in balbezit. Horka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Horka krijgt een gele kaart. Stelmach is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Silfverstolpe zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stelmach krijgt zijn hoofd ertegen. Drážďanský werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Zombieland - Arsenal Bydgoszcz 0:1

8e minuut.
Gonios bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonios passt de bal met de wreef. Deniz met een sublieme pass. Stelmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmach schiet op doel. Drážďanský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Ortiz kopt de bal weg. Silfverstolpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Silfverstolpe passt de bal met de wreef. Daar is Stelmach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stelmach haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Horka heeft problemen om de bal te vangen. Szmateła rent richting de bal. Stelmach rent richting de bal. Stelmach haalt uit met een fantastische trap. Drážďanský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Górniak met een sublieme pass. Deniz is nu in balbezit. Deniz passt de bal zonder na te denken. Daar is Stelmach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stelmach draait met de bal, schiet en ... Drážďanský bokst de bal weg. Klungelig pakt Ortiz de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Silfverstolpe neemt de hoekschop. Gonios probeert de bal met de borst te controleren. Gonios geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Poklepović probeert naar een medespeler te passen. Gonios rent richting de bal. Gonios passt de bal in één keer door. Stelmach rent richting de bal. Stelmach schiet op doel. Drážďanský bokst de bal weg.

26e minuut.
Stelmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmach passt de bal met de wreef. Szmateła bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmateła schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bilgen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Zombieland - Arsenal Bydgoszcz 0:2

28e minuut.
Gonios onderschept slim de pass. Gonios speelt de bal door. Stelmach is nu in balbezit. Stelmach draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Doeltrap. Chorąży trapt de bal weg. Silfverstolpe kopt de bal weg. Szmateła rent richting de bal. Szmateła schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Deniz is nu in balbezit. Deniz met een sublieme pass. Stelmach is nu in balbezit. Stelmach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Zombieland - Arsenal Bydgoszcz 0:3

42e minuut.
Ortiz is nu in balbezit. Kardasz onderschept slim de pass. Kardasz passt de bal in één keer door. Deniz is nu in balbezit. Deniz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Zombieland 78%, Arsenal Bydgoszcz 22%.
F.C. Zombieland - Arsenal Bydgoszcz 0:3

49e minuut.
Szmateła rent richting de bal. Bilgen rent richting de bal. Szmateła verovert de bal door een tackle van achteren. Stelmach is nu in balbezit. Stelmach draait met de bal, schiet en ... Drážďanský bokst de bal weg.

51e minuut.
Gonios rent richting de bal. Gonios passt de bal met de wreef. Deniz speelt de bal door. Szmateła rent richting de bal. Szmateła schiet op doel. Drážďanský bokst de bal weg.

53e minuut.
Inworp. Kardasz met een snelle inworp. Silfverstolpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Silfverstolpe geeft de bal voor. Stelmach springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Fudali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gonios bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonios geeft een lange en hoge pass. Szmateła bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmateła haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Górniak geeft de bal voor. Gonios bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonios geeft de bal voor. Szmateła is nu in balbezit. Szmateła schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Silfverstolpe geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Horka de bal. Horka onderschept slim de pass. Szmateła rent richting de bal. Szmateła haalt uit met een fantastische trap. Drážďanský bokst de bal weg.

67e minuut.
Macan verovert de bal door een tackle van achteren. Poklepović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Macan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chanes legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Bartkowiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Zombieland - Arsenal Bydgoszcz 1:3

70e minuut.
Kororia geeft de bal voor. Horka probeert de bal aan de voet te houden. Stelmach is nu in balbezit. Szmateła is nu in balbezit. Szmateła schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Drážďanský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Chorąży bereikt de bal nog maar net als eerste. Deniz onderschept slim de pass. Deniz met een sublieme pass. Szmateła rent richting de bal. Szmateła draait met de bal, schiet en ... Drážďanský bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Silfverstolpe geeft een hoge lob. Drážďanský met een sublieme pass. Silfverstolpe geeft de bal voor. Stelmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmach haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Deniz probeert naar een medespeler te passen. Gonios rent richting de bal. Gonios passt de bal zonder na te denken. Stelmach is nu in balbezit. Stelmach schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Silfverstolpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Silfverstolpe geeft een lange en hoge pass. Stelmach kopt de bal weg. Stelmach is nu in balbezit. Stelmach draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Fudali kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kororia de bal onder controle te krijgen. Macan is nu in balbezit. Macan haalt uit met een fantastische trap. Bartkowiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Zombieland - Arsenal Bydgoszcz 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Zombieland 74%, Arsenal Bydgoszcz 26%.
F.C. Zombieland - Arsenal Bydgoszcz 2:3