Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal Bydgoszcz F.C. Zombieland
Wing1v Tactiek 5-3-2 moja
54% Balbezit 46%
25% Spel op eigen helft 75%
24 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
57 gemiddelde waardering 46.3
outstanding Schieten adequate
solid Passen adequate
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Gonios geeft de bal voor. Bilgen kopt de bal weg. Klungelig pakt Chorąży de bal. Stelmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Bydgoszcz - F.C. Zombieland 1:0

5e minuut.
Stelmach verovert de bal door een tackle van achteren. Horka begaat een overtreding. Stelmach raakt geblesseerd tijdens het duel. Deniz met een snel genomen vrije trap. Stelmach krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Horka geeft een lange en hoge pass. Kardasz kan de bal niet met de borst controleren. Kardasz geeft de bal voor. Klungelig pakt Szmateła de bal. Szmateła schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Gonios met een sublieme pass. Stelmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Namysł is nu in balbezit. Stelmach verovert de bal door een tackle van achteren. Stelmach haalt uit met een fantastische trap. Drážďanský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Fudali probeert naar een medespeler te passen. Štofa bereikt de bal nog maar net als eerste. Silfverstolpe begaat een overtreding. Silfverstolpe krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Silfverstolpe passt de bal zonder na te denken. Stelmach is nu in balbezit. Namysł legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Namysł krijgt een gele kaart. Stelmach is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stelmach legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Drážďanský werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Stelmach is nu in balbezit. Stelmach haalt uit met een fantastische trap. Drážďanský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Bydgoszcz - F.C. Zombieland 2:0

35e minuut.
Chorąży probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ortiz kopt de bal weg. Silfverstolpe met een sublieme pass. Szmateła is nu in balbezit. Szmateła schiet op doel. Drážďanský bokst de bal weg. Daar is Horka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Bydgoszcz - F.C. Zombieland 3:0

36e minuut.
Poklepović geeft een lange en hoge pass. Gonios is nu in balbezit. Gonios geeft een lange en hoge pass. Szmateła bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmateła haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kororia passt de bal met de wreef. Deniz met een sublieme pass. Silfverstolpe met een sublieme pass. Stelmach rent richting de bal. Stelmach draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stelmach is nu in balbezit. Stelmach schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Deniz geeft de bal voor. Szmateła is nu in balbezit. Bilgen rent richting de bal. Stelmach verovert de bal door een tackle van achteren. Stelmach haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Bydgoszcz 31%, F.C. Zombieland 69%.
Arsenal Bydgoszcz - F.C. Zombieland 3:0

51e minuut.
Deniz is nu in balbezit. Deniz passt de bal zonder na te denken. Silfverstolpe rent richting de bal. Silfverstolpe geeft de bal voor. Stelmach is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Bydgoszcz - F.C. Zombieland 4:0

53e minuut.
Szmateła passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Horka de bal. Stelmach onderschept slim de pass. Stelmach draait met de bal, schiet en ... Drážďanský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Bydgoszcz - F.C. Zombieland 5:0

57e minuut.
Fudali geeft een lange en hoge pass. Silfverstolpe kopt de bal weg. Szmateła controleert de bal met de borst. Stelmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmach schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kororia onderschept slim de pass. Silfverstolpe speelt de bal door. Stelmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Bydgoszcz - F.C. Zombieland 6:0

70e minuut.
Namysł rent richting de bal. Gonios verovert de bal door een tackle van achteren. Gonios geeft een lange en hoge pass. Stelmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmach schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Bydgoszcz - F.C. Zombieland 7:0

74e minuut.
Silfverstolpe passt de bal zonder na te denken. Deniz probeert naar een medespeler te passen. Stelmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmateła rent richting de bal. Szmateła draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Szmateła is nu in balbezit. Ortiz onderschept slim de pass. Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Silfverstolpe geeft een lange en hoge pass. Stelmach springt en kopt de bal. Drážďanský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Drážďanský met een sublieme pass. Poklepović kopt de bal weg. Górniak rent richting de bal. Chanes onderschept slim de pass. Chanes schiet op doel. Bartkowiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Silfverstolpe met een sublieme pass. Gonios speelt de bal door. Stelmach rent richting de bal. Stelmach draait met de bal, schiet en ... Drážďanský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Bydgoszcz - F.C. Zombieland 8:0

84e minuut.
Daar is Gonios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonios probeert naar een medespeler te passen. Stelmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Bydgoszcz - F.C. Zombieland 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Bydgoszcz 19%, F.C. Zombieland 81%.
Arsenal Bydgoszcz - F.C. Zombieland 9:0