Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huragan Łukowo KS Szczawa
obr Tactiek xyz
48% Balbezit 52%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.2 gemiddelde waardering 52.3
goed Schieten solide
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


4e minuut.
Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Berousek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lozano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aurrekoetxea met een snel genomen vrije trap. Berg springt en kopt de bal. Landini bokst de bal weg. Cartaxeiro kopt de bal weg. Landini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Robak onderschept slim de pass. Ledesma rent richting de bal. Robak onderschept slim de pass. Heussner rent richting de bal. Heussner haalt uit met een fantastische trap. Fukuoka bokst de bal weg.

12e minuut.
Marília geeft een hoge lob. Filantropol kopt de bal weg. Berg is nu in balbezit. Berg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Łukowo - KS Szczawa 0:1

44e minuut.
Vasile geeft een hoge lob. Daar is Heussner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heussner probeert naar een medespeler te passen. Ipach rent richting de bal. Ipach schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Łukowo 43%, KS Szczawa 57%.
Huragan Łukowo - KS Szczawa 0:1

46e minuut.
Arabidurrutia komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Trudnos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitulea verovert de bal door een tackle van achteren. Pitulea probeert naar een medespeler te passen. Robak is nu in balbezit. Robak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Becali met een snelle inworp. Vasile geeft een lange en hoge pass. Pitulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitulea haalt uit met een fantastische trap. Fukuoka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Huragan Łukowo - KS Szczawa 1:1

68e minuut.
Klungelig pakt Robak de bal. Pitulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Robak heeft problemen om de bal te vangen. Pitulea rent richting de bal. Pitulea passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Ledesma verovert de bal door een tackle van achteren. Heussner rent richting de bal. Heussner speelt de bal door. Ipach rent richting de bal. Ipach haalt uit met een fantastische trap. Fukuoka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Cartaxeiro passt de bal met de wreef. Lewy probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aurrekoetxea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasile is nu in balbezit. Vasile geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Lebœuf met een sublieme pass. Berg heeft problemen om de bal te vangen. Cartaxeiro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cartaxeiro krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Inworp. Vasile met een snelle inworp. Ipach rent richting de bal. Ipach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Łukowo - KS Szczawa 2:1

86e minuut.
Becali verovert de bal door een tackle van achteren. Becali passt de bal zonder na te denken. Stricanne bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipach verovert de bal door een tackle van achteren. Ipach schiet op doel. Fukuoka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Bilginer verovert de bal door een tackle van achteren. Marília verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pitulea. Pitulea krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Łukowo 34%, KS Szczawa 66%.
Huragan Łukowo - KS Szczawa 2:1