Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miauczysz FC G.T.S. Wisła Kraków
4231 Tactiek Offensive
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 49.8
excellent Schieten good
solid Passen very good
good Verdedigen very good


12e minuut.
Tymianek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bengoechea rent richting de bal. Tymianek speelt de bal door. Daar is Bumbescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bumbescu draait met de bal, schiet en ... Holmqvist probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Miauczysz FC - G.T.S. Wisła Kraków 0:1

28e minuut.
Banach bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacal onderschept slim de pass. Intal probeert naar een medespeler te passen. Cacal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Banach bereikt de bal nog maar net als eerste. Huxiao verovert de bal door een tackle van achteren. Huxiao passt de bal in één keer door. Cacal is nu in balbezit. Cacal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Miauczysz FC - G.T.S. Wisła Kraków 1:1

40e minuut.
Xəqani speelt de bal door. Huxiao is nu in balbezit. Huxiao passt de bal in één keer door. Cacal is nu in balbezit. Cacal schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miauczysz FC 57%, G.T.S. Wisła Kraków 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Miauczysz FC - G.T.S. Wisła Kraków 1:1

47e minuut.
Cacal kopt de bal weg. Tymianek rent richting de bal. Xəqani onderschept slim de pass. Cacal is nu in balbezit. Cacal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Cahill geeft de bal voor. Intal kan de bal niet met de borst controleren. Xəqani probeert naar een medespeler te passen. Cacal is nu in balbezit. Cacal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Huxiao onderschept slim de pass. Huxiao geeft een hoge lob. Daar is Xəqani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cacal rent richting de bal. Cacal haalt uit met een fantastische trap. Milovanov bokst de bal weg. Darusman kopt de bal weg. Daar is Banach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abaeto verovert de bal door een tackle van achteren. Abaeto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Badura bereikt de bal nog maar net als eerste. Huxiao begaat een overtreding. Badura raakt geblesseerd tijdens het duel. Klimiashvili komt het veld opgelopen. Lisiecki komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Inworp. Márialigeti komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Lisiecki kopt de bal weg. Banach heeft problemen om de bal te vangen. Huxiao probeert naar een medespeler te passen. Cacal is nu in balbezit. Cacal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Rozo geeft een hoge lob. Xəqani is nu in balbezit. Intal is nu in balbezit. Huxiao verovert de bal door een tackle van achteren. Huxiao geeft de bal voor. Milovanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Klungelig pakt Badura de bal. Hamar is nu in balbezit. Hamar passt de bal met de wreef. Cacal is nu in balbezit. Cacal draait met de bal, schiet en ... Milovanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miauczysz FC 45%, G.T.S. Wisła Kraków 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Miauczysz FC - G.T.S. Wisła Kraków 1:1