Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dinozaur korona_mks
moja541 Tactiek ble
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
42.3 gemiddelde waardering 52.9
average Schieten very good
average Passen solid
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Bonneau kopt de bal weg. March is nu in balbezit. Kieras tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. March raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. March kan niet meer verder spelen. Feans komt het veld opgelopen. Warnicki komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Czarnkowski is nu in balbezit. Haberfellner begaat een overtreding. Czarnkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Czarnkowski met een snel genomen vrije trap. Uhrin heeft problemen om de bal te vangen. Kałuska verovert de bal door een tackle van achteren. Kałuska geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kałuska met een sublieme pass. Frajkor bereikt de bal nog maar net als eerste. Frajkor heeft problemen om de bal te vangen. Frajkor schiet op doel. Szymczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinozaur - korona_mks 0:1

24e minuut.
Kajanka speelt de bal door. Klungelig pakt Haberfellner de bal. Haberfellner speelt de bal door. Góra rent richting de bal. Góra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Okrzesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Frajkor verovert de bal door een tackle van achteren. Frajkor speelt de bal door. Klungelig pakt Kałuska de bal. Kałuska geeft een lange en hoge pass. Szymczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Okrzesik kopt de bal weg. Frajkor rent richting de bal. Frajkor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Okrzesik kopt de bal weg. Warnicki heeft problemen om de bal te vangen. Qertisov rent richting de bal. Saade bereikt de bal nog maar net als eerste. Saade draait met de bal, schiet en ... Szymczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Qertisov bereikt de bal nog maar net als eerste. Uhrin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Qertisov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pederneiras wilt de vrije trap nemen. Saade rent richting de bal. Saade haalt uit met een fantastische trap. Szymczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinozaur - korona_mks 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinozaur 54%, korona_mks 46%.
FC Dinozaur - korona_mks 0:2

50e minuut.
Czarnkowski met een sublieme pass. Saade rent richting de bal. Frajkor rent richting de bal. Frajkor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinozaur - korona_mks 0:3

55e minuut.
Okrzesik rent richting de bal. Okrzesik passt de bal in één keer door. Pederneiras geeft de bal voor. Frajkor rent richting de bal. Frajkor haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Zwarra is nu in balbezit. Bonneau verovert de bal door een tackle van achteren. Bonneau probeert naar een medespeler te passen. Feans is nu in balbezit. Feans schiet op doel. Boriani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rolich komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Rob geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haberfellner met een snelle inworp. Feans rent richting de bal. Feans haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Czarnkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnkowski passt de bal met de wreef. Rob geeft een lange en hoge pass. Frajkor rent richting de bal. Frajkor draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinozaur 39%, korona_mks 61%.
FC Dinozaur - korona_mks 0:3