Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Zombieland KS Szczawa
5-3-2 moja Tactiek xyz
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.5 gemiddelde waardering 55.5
good Schieten excellent
adequate Passen very good
solid Verdedigen very good


5e minuut.
Lebœuf is nu in balbezit. Wider bereikt de bal nog maar net als eerste. Berg bereikt de bal nog maar net als eerste. Berg haalt uit met een fantastische trap. Horka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drážďanský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Štofa met een sublieme pass. Chanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Stricanne is nu in balbezit. Chanes verovert de bal door een tackle van achteren. Chanes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Zombieland - KS Szczawa 1:0

25e minuut.
Trudnos verovert de bal door een tackle van achteren. Trudnos speelt de bal door. Chorąży is nu in balbezit. Filantropol verovert de bal door een tackle van achteren. Filantropol draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Eucher geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dunlop met een snelle inworp. Macan is nu in balbezit. Macan draait met de bal, schiet en ... Fukuoka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Chorąży geeft de bal voor. Stricanne rent richting de bal. Chanes onderschept slim de pass. Chanes haalt uit met een fantastische trap. Fukuoka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Zombieland - KS Szczawa 2:0

39e minuut.
Wider speelt de bal door. Filantropol is nu in balbezit. Marília probeert naar een medespeler te passen. Filantropol is nu in balbezit. Filantropol haalt uit met een fantastische trap. Drážďanský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Marília geeft de bal voor. Filantropol kopt de bal weg. Lebœuf probeert naar een medespeler te passen. Wider is nu in balbezit. Wider haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Zombieland - KS Szczawa 2:1

42e minuut.
Macan is nu in balbezit. Eucher onderschept slim de pass. Eucher geeft de bal voor. Daar is Berg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berg schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aurrekoetxea met de inworp. Wider is nu in balbezit. Klungelig pakt Wider de bal. Wider geeft de bal voor. Drážďanský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Berg bereikt de bal nog maar net als eerste. Berg schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Zombieland - KS Szczawa 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Zombieland 55%, KS Szczawa 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Zombieland - KS Szczawa 2:2

57e minuut.
Lebœuf verovert de bal door een tackle van achteren. Lebœuf geeft een hoge lob. Berg rent richting de bal. Berg draait met de bal, schiet en ... Drážďanský probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
van Lingen onderschept slim de pass. Marília bereikt de bal nog maar net als eerste. Marília met een sublieme pass. Berg rent richting de bal. Berg schiet op doel. Drážďanský bokst de bal weg.

66e minuut.
Marília is nu in balbezit. Chorąży onderschept slim de pass. Chorąży passt de bal zonder na te denken. Macan bereikt de bal nog maar net als eerste. Macan schiet op doel. Fukuoka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Aurrekoetxea is nu in balbezit. Aurrekoetxea geeft de bal voor. Filantropol rent richting de bal. Marília rent richting de bal. Marília geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Zombieland 59%, KS Szczawa 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Zombieland - KS Szczawa 2:2