Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huragan Łukowo Arsenal Bydgoszcz
obr Tactiek Wing1v
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
51.4 gemiddelde waardering 56
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


6e minuut.
Deniz heeft problemen om de bal te vangen. Deniz probeert naar een medespeler te passen. Szmateła bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmach rent richting de bal. Stelmach schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Deniz heeft problemen om de bal te vangen. Robak is nu in balbezit. Deniz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Robak roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Robak kan niet meer verder spelen. Maziarz komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Deniz is nu in balbezit. Deniz passt de bal in één keer door. Silfverstolpe is nu in balbezit. Silfverstolpe geeft een hoge lob. Stelmach maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Pitulea verovert de bal door een tackle van achteren. Pitulea passt de bal in één keer door. Kororia onderschept slim de pass. Vasile rent richting de bal. Vasile draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Berousek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sulis komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Lewy onderschept slim de pass. Silfverstolpe speelt de bal door. Szmateła bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmateła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Łukowo - Arsenal Bydgoszcz 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Łukowo 52%, Arsenal Bydgoszcz 48%.
Huragan Łukowo - Arsenal Bydgoszcz 0:1

49e minuut.
Parachini passt de bal met de wreef. Deniz is nu in balbezit. Deniz passt de bal in één keer door. Stelmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmach haalt uit met een fantastische trap. Landini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Cartaxeiro is nu in balbezit. Cartaxeiro geeft een hoge lob. Gonios is nu in balbezit. Gonios met een sublieme pass. Szmateła rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Landini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szmateła bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmateła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Łukowo - Arsenal Bydgoszcz 0:2

65e minuut.
Bilginer met de inworp. Pitulea is nu in balbezit. Pitulea geeft de bal voor. Cardozo rent richting de bal. Cardozo schiet op doel. Bartkowiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

70e minuut.
Bilginer met een snelle inworp. Pitulea speelt de bal door. Heussner probeert naar een medespeler te passen. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Sulis rent richting de bal. Silfverstolpe verovert de bal door een tackle van achteren. Silfverstolpe passt de bal met de wreef. Szmateła is nu in balbezit. Szmateła draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Sulis geeft de bal voor. Inworp. Silfverstolpe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deniz geeft de bal voor. Szmateła maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Vasile bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo rent richting de bal. Parachini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parachini krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Łukowo 56%, Arsenal Bydgoszcz 44%.
Huragan Łukowo - Arsenal Bydgoszcz 0:2