Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miauczysz FC FC Dinozaur
4231 Tactiek moja541
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 40.1
excellent Schieten average
solid Passen average
adequate Verdedigen excellent


4e minuut.
Haberfellner rent richting de bal. Haberfellner speelt de bal door. Cahill is nu in balbezit. Bonneau bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonneau haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Hamar probeert naar een medespeler te passen. Redes is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Góra. Góra krijgt een gele kaart. Redes wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

9e minuut.
Xəqani is nu in balbezit. Huxiao is nu in balbezit. Huxiao geeft een lange en hoge pass. Cacal probeert de bal met de borst te controleren. Cacal haalt uit met een fantastische trap. Szymczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Filantropol met de inworp. Góra is nu in balbezit. Góra haalt uit met een fantastische trap. Holmqvist werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miauczysz FC - FC Dinozaur 0:1

38e minuut.
Huxiao verovert de bal door een tackle van achteren. Huxiao passt de bal zonder na te denken. Hamar speelt de bal door. Xəqani is nu in balbezit. Xəqani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miauczysz FC 47%, FC Dinozaur 53%.
Miauczysz FC - FC Dinozaur 0:1

47e minuut.
Haberfellner geeft de bal voor. Rozo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mantzios is nu in balbezit. Bonneau verovert de bal door een tackle van achteren. Bonneau draait met de bal, schiet en ... Holmqvist verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

47e minuut.
Cahill geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haberfellner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Góra bereikt de bal nog maar net als eerste. Góra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Huxiao onderschept slim de pass. Huxiao passt de bal in één keer door. Kajanka is nu in balbezit. Cacal verovert de bal door een tackle van achteren. Cacal schiet op doel. Szymczak bokst de bal weg. Abaeto heeft problemen om de bal te vangen. Abaeto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Miauczysz FC - FC Dinozaur 1:1

61e minuut.
Hamar speelt de bal door. Xəqani is nu in balbezit. Uhrin begaat een overtreding. Uhrin krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Okrzesik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rozo met een snelle inworp. Huxiao rent richting de bal. Huxiao geeft een lange en hoge pass. Szymczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miauczysz FC 39%, FC Dinozaur 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Miauczysz FC - FC Dinozaur 1:1