Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dinozaur Miauczysz FC
moja541 Tactiek 4231
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 11
6 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
40.2 gemiddelde waardering 52.9
adequate Schieten excellent
average Passen solid
very good Verdedigen good


7e minuut.
March is nu in balbezit. Abaeto verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Warnicki. Warnicki krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Warnicki is nu in balbezit. Abaeto onderschept slim de pass. Abaeto passt de bal met de wreef. Cacal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacal draait met de bal, schiet en ... Szymczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Kajanka geeft een lange en hoge pass. Cahill rent richting de bal. Cahill geeft de bal voor. Cacal rent richting de bal. Cacal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinozaur - Miauczysz FC 0:1

37e minuut.
Mantzios onderschept slim de pass. Mantzios geeft de bal voor. Cacal is nu in balbezit. Cacal schiet op doel. Szymczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinozaur - Miauczysz FC 0:2

44e minuut.
Haberfellner geeft een hoge lob. Alejo rent richting de bal. Barbaru onderschept slim de pass. Barbaru haalt uit met een fantastische trap. Holmqvist maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinozaur - Miauczysz FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinozaur 50%, Miauczysz FC 50%.
FC Dinozaur - Miauczysz FC 1:2

51e minuut.
Haberfellner is nu in balbezit. Abaeto verovert de bal door een tackle van achteren. Warnicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Warnicki krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

61e minuut.
Bonneau is nu in balbezit. Redes verovert de bal door een tackle van achteren. Hamar probeert naar een medespeler te passen. Cacal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Feans bereikt de bal nog maar net als eerste. Feans geeft een lange en hoge pass. Daar is Mantzios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbaru is nu in balbezit. Barbaru schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Hamar met een sublieme pass. Huxiao rent richting de bal. Huxiao speelt de bal door. Cacal rent richting de bal. Cacal haalt uit met een fantastische trap. Szymczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Cacal rent richting de bal. Cacal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinozaur - Miauczysz FC 1:3

80e minuut.
Hamar onderschept slim de pass. Hamar passt de bal met de wreef. Abaeto rent richting de bal. Abaeto schiet op doel. Szymczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinozaur - Miauczysz FC 1:4

84e minuut.
Rozo met een snelle inworp. Xəqani rent richting de bal. Xəqani geeft een hoge lob. Abaeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Abaeto draait met de bal, schiet en ... Szymczak bokst de bal weg.

85e minuut.
Rozo met een snelle inworp. Xəqani heeft problemen om de bal te vangen. Filantropol rent richting de bal. Xəqani verovert de bal door een tackle van achteren. Xəqani geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Haberfellner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bonneau is nu in balbezit. Bonneau met een sublieme pass. Barbaru is nu in balbezit. Barbaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinozaur 60%, Miauczysz FC 40%.
FC Dinozaur - Miauczysz FC 1:4