Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Zombieland Miauczysz FC
5-3-2 moja Tactiek 4231
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 53.3
solide Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
solide Verdedigen solide


8e minuut.
Huxiao speelt de bal door. Klungelig pakt Cacal de bal. Cacal passt de bal met de wreef. Abaeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Abaeto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Zombieland - Miauczysz FC 0:1

8e minuut.
Chanes probeert naar een medespeler te passen. Macan heeft problemen om de bal te vangen. Abaeto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Abaeto krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Alejo kopt de bal weg. Xəqani bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəqani passt de bal met de wreef. Cacal rent richting de bal. Cacal draait met de bal, schiet en ... Drážďanský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Bilgen heeft problemen om de bal te vangen. Drážďanský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Zombieland - Miauczysz FC 0:2

16e minuut.
Cacal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacal passt de bal in één keer door. Xəqani bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəqani haalt uit met een fantastische trap. Drážďanský probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Zombieland - Miauczysz FC 0:3

23e minuut.
Dunlop bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunlop geeft een hoge lob. Cahill probeert de bal met de borst te controleren. Macan is nu in balbezit. Macan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Chanes bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Görbicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Macan bereikt de bal nog maar net als eerste. Macan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Görbicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Görbicz passt de bal in één keer door. Daar is Cahill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macan bereikt de bal nog maar net als eerste. Macan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Hamar passt de bal in één keer door. Xəqani is nu in balbezit. Xəqani met een sublieme pass. Abaeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Abaeto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Zombieland 59%, Miauczysz FC 41%.
F.C. Zombieland - Miauczysz FC 0:3

46e minuut.
Hamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamar passt de bal met de wreef. Alejo rent richting de bal. Macan rent richting de bal. Macan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Cacal probeert naar een medespeler te passen. Abaeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Huxiao met een sublieme pass. Klungelig pakt Xəqani de bal. Xəqani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Macan geeft een lange en hoge pass. Redes rent richting de bal. Chanes maakt een afschuwelijke overtreding. Chanes krijgt een gele kaart. Redes raakt geblesseerd tijdens het duel. Mantzios zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Abaeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Horka begaat een overtreding. Abaeto raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Abaeto kan niet meer verder spelen. Navarro Soriano komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Rozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozo passt de bal in één keer door. Cacal is nu in balbezit. Huxiao is nu in balbezit. Huxiao haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Chorąży is nu in balbezit. Huxiao onderschept slim de pass. Huxiao met een sublieme pass. Xəqani bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəqani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Huxiao is nu in balbezit. Huxiao passt de bal met de wreef. Horka bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəqani onderschept slim de pass. Xəqani haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Navarro Soriano krijgt zijn hoofd ertegen. Drážďanský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chorąży rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Xəqani passt de bal met de wreef. Bilgen rent richting de bal. Navarro Soriano onderschept slim de pass. Navarro Soriano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Zombieland - Miauczysz FC 0:4

80e minuut.
Huxiao passt de bal zonder na te denken. Xəqani bereikt de bal nog maar net als eerste. Huxiao bereikt de bal nog maar net als eerste. Huxiao haalt uit met een fantastische trap. Drážďanský probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Görbicz is nu in balbezit. Görbicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cahill de bal. Macan rent richting de bal. Macan schiet op doel. Holmqvist verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Namysł geeft de bal voor. Görbicz rent richting de bal. Görbicz speelt de bal door. Macan heeft problemen om de bal te vangen. Macan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Zombieland 55%, Miauczysz FC 45%.
F.C. Zombieland - Miauczysz FC 0:4