Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miauczysz FC F.C. Zombieland
4231 Tactiek 5-3-2 moja
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.6 gemiddelde waardering 46.4
uitstekend Schieten redelijk
solide Passen redelijk
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Namysł zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hamar probeert naar een medespeler te passen. Namysł is nu in balbezit. Namysł geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Cacal is nu in balbezit. Cacal schiet op doel. Horka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Abaeto neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cacal krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Miauczysz FC - F.C. Zombieland 1:0

13e minuut.
Xəqani passt de bal met de wreef. Huxiao rent richting de bal. Huxiao passt de bal met de wreef. Abaeto rent richting de bal. Abaeto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cacal is nu in balbezit. Cacal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Miauczysz FC - F.C. Zombieland 2:0

15e minuut.
Alejo geeft een lange en hoge pass. Abaeto kopt de bal weg. Daar is Horka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cacal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Huxiao passt de bal met de wreef. Abaeto rent richting de bal. Abaeto passt de bal zonder na te denken. Cacal rent richting de bal. Cacal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Redes geeft de bal voor. Abaeto probeert de bal aan de voet te houden. Namysł verovert de bal door een tackle van achteren. Xəqani is nu in balbezit. Xəqani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Redes probeert naar een medespeler te passen. Bilgen rent richting de bal. Bilgen passt de bal in één keer door. Görbicz rent richting de bal. Görbicz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Abaeto rent richting de bal. Abaeto passt de bal in één keer door. Cacal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacal schiet op doel. Drážďanský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miauczysz FC 41%, F.C. Zombieland 59%.
Miauczysz FC - F.C. Zombieland 2:0

51e minuut.
Rozo kopt de bal weg. Klungelig pakt Bilgen de bal. Cacal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Miauczysz FC - F.C. Zombieland 3:0

52e minuut.
Rozo kopt de bal weg. Xəqani bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəqani passt de bal zonder na te denken. Abaeto is nu in balbezit. Abaeto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Görbicz kopt de bal weg. Chanes rent richting de bal. Alejo begaat een overtreding. Chanes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chanes wilt de vrije trap nemen. Nanchev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Abaeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorąży verovert de bal door een tackle van achteren. Chorąży probeert naar een medespeler te passen. Görbicz geeft de bal voor. Chanes kopt de bal weg. Nanchev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Macan rent richting de bal. Macan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Miauczysz FC - F.C. Zombieland 3:1

81e minuut.
Rozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Görbicz is nu in balbezit. Huxiao geeft de bal voor. Cacal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Doeltrap. Drážďanský met een harde bal richting middenveld. Rozo kopt de bal weg. Klungelig pakt Chorąży de bal. Cacal is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Chanes geeft een lange en hoge pass. Abaeto kopt de bal weg. Klungelig pakt Namysł de bal. Cacal is nu in balbezit. Cacal schiet op doel. Drážďanský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cahill is nu in balbezit. Xəqani rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Görbicz. Görbicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miauczysz FC 41%, F.C. Zombieland 59%.
Miauczysz FC - F.C. Zombieland 3:1