Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
korona_mks Huragan Łukowo
ble Tactiek obr
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 54.9
solide Schieten solide
solide Passen goed
goed Verdedigen uitstekend


24e minuut.
Klungelig pakt Heussner de bal. Cardozo rent richting de bal. Cardozo passt de bal in één keer door. Robak rent richting de bal. Robak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Klungelig pakt Heussner de bal. Stokowski geeft de bal voor. Daar is Saade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frajkor bereikt de bal nog maar net als eerste. Frajkor haalt uit met een fantastische trap. Landini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Stokowski passt de bal in één keer door. Rogoveanu rent richting de bal. Rogoveanu passt de bal zonder na te denken. Saade bereikt de bal nog maar net als eerste. Saade draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Pitulea passt de bal met de wreef. Heussner bereikt de bal nog maar net als eerste. Heussner passt de bal met de wreef. Robak is nu in balbezit. Robak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: korona_mks 60%, Huragan Łukowo 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
korona_mks - Huragan Łukowo 0:0

58e minuut.
Robak heeft problemen om de bal te vangen. Robak passt de bal zonder na te denken. Cardozo rent richting de bal. Cardozo haalt uit met een fantastische trap. Jiménez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
korona_mks - Huragan Łukowo 0:1

64e minuut.
Cardozo passt de bal met de wreef. Pitulea rent richting de bal. Rob maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rob naar de kleedkamers voor een vroege douche.

69e minuut.
Kezele geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bilginer met de inworp. Pitulea rent richting de bal. Pitulea geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: korona_mks 69%, Huragan Łukowo 31%.
korona_mks - Huragan Łukowo 0:1