Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
G.T.S. Wisła Kraków Arsenal Bydgoszcz
Offensive Tactiek Wing1v
46% Balbezit 54%
82% Spel op eigen helft 18%
2 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 58
goed Schieten formidabel
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Intal kopt de bal weg. Tymianek kan de bal niet met de borst controleren. Silfverstolpe geeft een hoge lob. Szmateła bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmateła schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Bielawa geeft een lange en hoge pass. Górniak kopt de bal weg. Silfverstolpe geeft een hoge lob. Klungelig pakt Szmateła de bal. Szmateła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
G.T.S. Wisła Kraków - Arsenal Bydgoszcz 0:1

11e minuut.
Badura passt de bal in één keer door. Fudali onderschept slim de pass. Bengoechea rent richting de bal. Bengoechea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
G.T.S. Wisła Kraków - Arsenal Bydgoszcz 1:1

13e minuut.
Tymianek rent richting de bal. Silfverstolpe onderschept slim de pass. Silfverstolpe probeert naar een medespeler te passen. Stelmach is nu in balbezit. Stelmach haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Deniz geeft een hoge lob. Darusman verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gonios geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stelmach maakt een snoekduik en kopt de bal. Milovanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Bielawa onderschept slim de pass. Bielawa geeft een hoge lob. Fudali bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudali geeft een hoge lob. Stelmach krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Górniak probeert naar een medespeler te passen. Stelmach rent richting de bal. Szmateła rent richting de bal. Stelmach rent richting de bal. Stelmach draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Intal is nu in balbezit. Szmateła onderschept slim de pass. Răboj legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Răboj krijgt een gele kaart. Szmateła is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szmateła neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Een oude blessure zorgt ervoor dat Milovanov niet meer kan verder spelen. Arraiza komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Górniak rent richting de bal. Górniak geeft een lange en hoge pass. Gonios bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonios geeft een lange en hoge pass. Szmateła maakt een snoekduik en kopt de bal. Arraiza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szmateła is nu in balbezit. Szmateła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
G.T.S. Wisła Kraków - Arsenal Bydgoszcz 1:2

43e minuut.
Badura rent richting de bal. Szmateła onderschept slim de pass. Banach is nu in balbezit. Szmateła onderschept slim de pass. Szmateła schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.T.S. Wisła Kraków 79%, Arsenal Bydgoszcz 21%.
G.T.S. Wisła Kraków - Arsenal Bydgoszcz 1:2

50e minuut.
Răboj kopt de bal weg. Bumbescu heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szmateła zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Silfverstolpe geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stelmach rent richting de bal. Stelmach haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Gonios heeft problemen om de bal te vangen. Gonios met een sublieme pass. Stelmach is nu in balbezit. Stelmach schiet op doel. Arraiza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.T.S. Wisła Kraków - Arsenal Bydgoszcz 1:3

54e minuut.
Darusman met een sublieme pass. Bayarri probeert de bal aan de voet te houden. Silfverstolpe speelt de bal door. Szmateła bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmateła geeft de bal voor. Arraiza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stelmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
G.T.S. Wisła Kraków - Arsenal Bydgoszcz 1:4

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ennemuist komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Inworp. Fudali met een snelle inworp. Gonios is nu in balbezit. Gonios geeft een lange en hoge pass. Szmateła krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
G.T.S. Wisła Kraków - Arsenal Bydgoszcz 1:5

64e minuut.
Silfverstolpe verovert de bal door een tackle van achteren. Silfverstolpe geeft de bal voor. Darusman kopt de bal weg. Szmateła bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmateła schiet op doel. Arraiza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Silfverstolpe is nu in balbezit. Silfverstolpe probeert naar een medespeler te passen. Stelmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmach draait met de bal, schiet en ... Arraiza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.T.S. Wisła Kraków - Arsenal Bydgoszcz 1:6

68e minuut.
Stelmach passt de bal zonder na te denken. Gonios is nu in balbezit. Gonios speelt de bal door. Szmateła bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmateła draait met de bal, schiet en ... Arraiza bokst de bal weg.

78e minuut.
Bayarri is nu in balbezit. Deniz onderschept slim de pass. Deniz met een sublieme pass. Stelmach rent richting de bal. Stelmach draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Bumbescu heeft problemen om de bal te vangen. Silfverstolpe rent richting de bal. Silfverstolpe speelt de bal door. Stelmach rent richting de bal. Stelmach haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.T.S. Wisła Kraków - Arsenal Bydgoszcz 1:7

80e minuut.
Konopski komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Intal met een sublieme pass. Szmateła probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Silfverstolpe rent richting de bal. Silfverstolpe geeft een hoge lob. Stelmach krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.T.S. Wisła Kraków 85%, Arsenal Bydgoszcz 15%.
G.T.S. Wisła Kraków - Arsenal Bydgoszcz 1:7