Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dinozaur KS Szczawa
moja541 Tactiek xyz
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
41 gemiddelde waardering 52.1
average Schieten excellent
average Passen very good
excellent Verdedigen good


5e minuut.
Lozano heeft problemen om de bal te vangen. Lozano speelt de bal door. Berg is nu in balbezit. Berg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinozaur - KS Szczawa 0:1

10e minuut.
Okrzesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Filantropol onderschept slim de pass. Filantropol passt de bal met de wreef. Berg is nu in balbezit. Berg haalt uit met een fantastische trap. Szymczak bokst de bal weg.

14e minuut.
Filantropol is nu in balbezit. Lebœuf onderschept slim de pass. Lebœuf speelt de bal door. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano haalt uit met een fantastische trap. Szymczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Filantropol verovert de bal door een tackle van achteren. Filantropol met een sublieme pass. Berg bereikt de bal nog maar net als eerste. Berg haalt uit met een fantastische trap. Szymczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Okrzesik rent richting de bal. Lebœuf verovert de bal door een tackle van achteren. Rampelotto rent richting de bal. Lebœuf onderschept slim de pass. Lebœuf schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Lebœuf kopt de bal weg. Góra is nu in balbezit. Berg onderschept slim de pass. Berg draait met de bal, schiet en ... Szymczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinozaur - KS Szczawa 0:2

34e minuut.
Lozano speelt de bal door. Aurrekoetxea speelt de bal door. Marília met een sublieme pass. Berg rent richting de bal. Berg schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Warnicki met een sublieme pass. Bonneau bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonneau passt de bal zonder na te denken. Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinozaur 58%, KS Szczawa 42%.
FC Dinozaur - KS Szczawa 0:2

48e minuut.
Góra geeft de bal voor. Inworp. Aurrekoetxea met een snelle inworp. Lozano geeft de bal voor. Filantropol krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinozaur - KS Szczawa 0:3

50e minuut.
Berg kopt de bal weg. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Uhrin rent richting de bal. Berg rent richting de bal. Berg draait met de bal, schiet en ... Szymczak bokst de bal weg. Filantropol rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinozaur - KS Szczawa 0:4

57e minuut.
Marília passt de bal in één keer door. Lozano probeert de bal met de borst te controleren. Uhrin probeert naar een medespeler te passen. Berg rent richting de bal. Berg haalt uit met een fantastische trap. Szymczak bokst de bal weg. Berg rent richting de bal. Berg draait met de bal, schiet en ... Szymczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinozaur - KS Szczawa 0:5

62e minuut.
Stricanne geeft een hoge lob. Filantropol kopt de bal weg. Daar is Okrzesik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berg rent richting de bal. Berg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinozaur - KS Szczawa 0:6

71e minuut.
Daar is Rampelotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lebœuf rent richting de bal. Lebœuf speelt de bal door. Berg is nu in balbezit. Berg draait met de bal, schiet en ... Szymczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Filantropol kopt de bal weg. Haberfellner bereikt de bal nog maar net als eerste. Haberfellner met een sublieme pass. Berg rent richting de bal. Berg schiet op doel. Szymczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinozaur 51%, KS Szczawa 49%.
FC Dinozaur - KS Szczawa 0:6