Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
korona_mks F.C. Zombieland
ble Tactiek 5-3-2 moja
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 46.6
zeer goed Schieten solide
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen goed


14e minuut.
Rolich bereikt de bal nog maar net als eerste. Štofa verovert de bal door een tackle van achteren. Štofa met een sublieme pass. Chanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Rolich rent richting de bal. Rolich passt de bal zonder na te denken. Kałuska is nu in balbezit. Kałuska geeft een hoge lob. Frajkor maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kałuska rent richting de bal. Kałuska passt de bal in één keer door. Saade heeft problemen om de bal te vangen. Kałuska bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuska geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Chanes is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Görbicz neemt de hoekschop. Macan probeert de bal met de borst te controleren. Macan draait met de bal, schiet en ... Jiménez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Pederneiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanes verovert de bal door een tackle van achteren. Chanes passt de bal in één keer door. Macan rent richting de bal. Macan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Jiménez trapt de bal weg. Rolich kopt de bal weg. Kałuska geeft een hoge lob. Frajkor rent richting de bal. Frajkor draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Kałuska passt de bal met de wreef. Frajkor bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Namysł. Namysł krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Kieras is nu in balbezit. Kezele bereikt de bal nog maar net als eerste. Kezele geeft de bal voor. Bilgen kopt de bal weg. Görbicz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: korona_mks 57%, F.C. Zombieland 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
korona_mks - F.C. Zombieland 0:0

52e minuut.
Chanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwarra rent richting de bal. Chanes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chanes krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Rolich probeert de bal aan de voet te houden. Štofa bereikt de bal nog maar net als eerste. Štofa probeert naar een medespeler te passen. Macan rent richting de bal. Macan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Namysł met een harde bal richting middenveld. Pederneiras is nu in balbezit. Pederneiras passt de bal in één keer door. Czarnkowski is nu in balbezit. Czarnkowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kałuska met een snelle inworp. Görbicz rent richting de bal. Pederneiras onderschept slim de pass. Pederneiras geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Štofa probeert naar een medespeler te passen. Chanes rent richting de bal. Chanes passt de bal zonder na te denken. Görbicz geeft een lange en hoge pass. Macan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: korona_mks 59%, F.C. Zombieland 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
korona_mks - F.C. Zombieland 0:0