Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dinozaur Arsenal Bydgoszcz
moja541 Tactiek Wing1v
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
38.7 gemiddelde waardering 56.6
matig Schieten uitstekend
zwak Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Okrzesik geeft een hoge lob. Bonneau controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Poklepović maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gonios heeft problemen om de bal te vangen. Gonios geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Silfverstolpe verovert de bal door een tackle van achteren. Deniz is nu in balbezit. Deniz passt de bal met de wreef. Gonios is nu in balbezit. Gonios draait met de bal, schiet en ... Paal!

8e minuut.
March verovert de bal door een tackle van achteren. Gonios rent richting de bal. Gonios speelt de bal door. Stelmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmach schiet op doel. Szymczak bokst de bal weg. Gonios heeft problemen om de bal te vangen. Okrzesik is nu in balbezit. Gonios onderschept slim de pass. Gonios schiet op doel. Szymczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gonios raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Parachini komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Deniz geeft een hoge lob. Stelmach kopt de bal weg. Parachini rent richting de bal. Parachini geeft een lange en hoge pass. Szmateła krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Warnicki heeft problemen om de bal te vangen. Silfverstolpe is nu in balbezit. Warnicki begaat een overtreding. Warnicki krijgt een gele kaart. Silfverstolpe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Górniak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Parachini rent richting de bal. Parachini geeft een hoge lob. Szmateła krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Okrzesik neemt vlug de vrije trap. Haberfellner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonneau bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonneau haalt uit met een fantastische trap. Bartkowiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinozaur - Arsenal Bydgoszcz 1:0

42e minuut.
Uhrin geeft een lange en hoge pass. Szmateła bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uhrin. Uhrin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinozaur 71%, Arsenal Bydgoszcz 29%.
FC Dinozaur - Arsenal Bydgoszcz 1:0

47e minuut.
Górniak geeft een hoge lob. Parachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Parachini met een sublieme pass. Stelmach rent richting de bal. Stelmach haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Kororia geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Stelmach stond buitenspel. Okrzesik neemt vlug de vrije trap. Barbaru rent richting de bal. Barbaru draait met de bal, schiet en ... Bartkowiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Fudali bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudali geeft de bal voor. Klungelig pakt Stelmach de bal. Stelmach draait met de bal, schiet en ... Szymczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Dinozaur - Arsenal Bydgoszcz 1:1

62e minuut.
Silfverstolpe verovert de bal door een tackle van achteren. Silfverstolpe met een sublieme pass. Deniz controleert de bal met de borst. Stelmach rent richting de bal. Stelmach schiet op doel. Szymczak bokst de bal weg.

67e minuut.
Barbaru is nu in balbezit. Kororia verovert de bal door een tackle van achteren. Kororia geeft de bal voor. Stelmach rent richting de bal. Stelmach haalt uit met een fantastische trap. Szymczak bokst de bal weg.

69e minuut.
Silfverstolpe kan de bal niet met de borst controleren. Kajanka probeert naar een medespeler te passen. Okrzesik is nu in balbezit. Stelmach verovert de bal door een tackle van achteren. Stelmach haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szmateła is nu in balbezit. Szmateła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinozaur - Arsenal Bydgoszcz 1:2

70e minuut.
March is nu in balbezit. Deniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Deniz geeft een lange en hoge pass. Stelmach rent richting de bal. Stelmach schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Deniz rent richting de bal. Deniz passt de bal in één keer door. Parachini rent richting de bal. Parachini geeft een lange en hoge pass. Szmateła bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Deniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Deniz geeft een hoge lob. Stelmach rent richting de bal. Stelmach draait met de bal, schiet en ... Szymczak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Fudali speelt de bal door. Okrzesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Parachini is nu in balbezit. Stelmach is nu in balbezit. Stelmach schiet op doel. Szymczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Uhrin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kardasz rent richting de bal. Szmateła is nu in balbezit. Szmateła draait met de bal, schiet en ... Szymczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinozaur - Arsenal Bydgoszcz 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinozaur 67%, Arsenal Bydgoszcz 33%.
FC Dinozaur - Arsenal Bydgoszcz 1:3