Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bobery FCRassian
OFF Tactiek atk
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.7 gemiddelde waardering 45.9
good Schieten adequate
solid Passen average
good Verdedigen very good


16e minuut.
Huichal verovert de bal door een tackle van achteren. Huichal met een sublieme pass. Shevley speelt de bal door. Parrana rent richting de bal. Parrana schiet op doel. Bastide bokst de bal weg.

17e minuut.
Huichal rent richting de bal. Huichal geeft een lange en hoge pass. Cieslarczyk onderschept slim de pass. Neiva met een sublieme pass. Shevley geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sanches met de inworp. Jodstein is nu in balbezit. Jodstein geeft een hoge lob. Parrana springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Huichal is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alexander. Huichal raakt geblesseerd tijdens het duel. Sanches zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Parrana springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Parrana schiet op doel. Bastide probeert naar een medespeler te passen. Alexander kopt de bal weg. Kučírek heeft problemen om de bal te vangen. Kučírek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Noev geeft een hoge lob. Descloux heeft problemen om de bal te vangen. Senti rent richting de bal. Senti schiet op doel. Papastratos probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Gamboa geeft een lange en hoge pass. Shevley speelt de bal door. Pazourek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kučírek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučírek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Jodstein speelt de bal door. Huichal is nu in balbezit. Huichal passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kučírek de bal. Kučírek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Noev met een snelle inworp. Beksa rent richting de bal. Toàn Quốc onderschept slim de pass. Toàn Quốc geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bobery 36%, FCRassian 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bobery - FCRassian 0:0

53e minuut.
Sanches bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanches passt de bal met de wreef. Huichal probeert naar een medespeler te passen. Kučírek rent richting de bal. Kučírek haalt uit met een fantastische trap. Bastide kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Inworp. Uytterhaegen komt het veld opgelopen. Holovka komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Holovka rent richting de bal. Pazourek rent richting de bal. Holovka onderschept slim de pass. Kučírek is nu in balbezit. Kučírek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wilmowicz komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Vannier probeert de bal met de borst te controleren. Kučírek rent richting de bal. Uytterhaegen probeert naar een medespeler te passen. Holovka bereikt de bal nog maar net als eerste. Holovka haalt uit met een fantastische trap. Bastide verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Shevley zal de hoekschop nemen. Kučírek maakt een snoekduik en kopt de bal. Bastide werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bobery - FCRassian 1:0

80e minuut.
Wilmowicz passt de bal met de wreef. Uytterhaegen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shevley speelt de bal door. Holovka bereikt de bal nog maar net als eerste. Holovka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bobery 41%, FCRassian 59%.
Bobery - FCRassian 1:0