Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EVOLUTION TIME Kazik Stars
cz Tactiek #2
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
36 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 45.4
zeer goed Schieten solide
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen redelijk


4e minuut.
Bossi rent richting de bal. Zmyślony verovert de bal door een tackle van achteren. Maciesiak is nu in balbezit. Bossi rent richting de bal. Bossi haalt uit met een fantastische trap. Tassone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Moliński met een sublieme pass. Bayle bereikt de bal nog maar net als eerste. Speri is nu in balbezit. Bayle verovert de bal door een tackle van achteren. Bayle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Bakirtzis kopt de bal weg. Bossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiczy is nu in balbezit. Bossi verovert de bal door een tackle van achteren. Bossi draait met de bal, schiet en ... Tassone bokst de bal weg.

13e minuut.
Banasiuk met een sublieme pass. Bossi rent richting de bal. Bossi passt de bal in één keer door. Kvist rent richting de bal. Kvist draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Maciesiak is nu in balbezit. Maciesiak speelt de bal door. Kvist is nu in balbezit. Bossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossi draait met de bal, schiet en ... Paal!

19e minuut.
Bakirtzis met een sublieme pass. Maciesiak is nu in balbezit. Maciesiak speelt de bal door. Bossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossi haalt uit met een fantastische trap. Tassone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Bossi is nu in balbezit. Kvist is nu in balbezit. Moliński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Moliński krijgt een gele kaart. Kvist raakt geblesseerd tijdens het duel. Bakirtzis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bossi rent richting de bal. Bossi schiet op doel. Tassone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EVOLUTION TIME - Kazik Stars 1:0

23e minuut.
Kvist kopt de bal weg. Zmyślony rent richting de bal. Bossi verovert de bal door een tackle van achteren. Bossi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EVOLUTION TIME - Kazik Stars 2:0

29e minuut.
Bakirtzis is nu in balbezit. Bakirtzis passt de bal met de wreef. Maciesiak rent richting de bal. Bossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossi draait met de bal, schiet en ... Tassone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Romankiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
EVOLUTION TIME - Kazik Stars 3:0

31e minuut.
Kwiczy rent richting de bal. Maciesiak onderschept slim de pass. Maciesiak passt de bal zonder na te denken. Kvist is nu in balbezit. Kvist haalt uit met een fantastische trap. Tassone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Romankiewicz de bal. Bossi rent richting de bal. Bossi haalt uit met een fantastische trap. Tassone bokst de bal weg.

33e minuut.
Bossi passt de bal in één keer door. Bakirtzis rent richting de bal. Bakirtzis passt de bal met de wreef. Maciesiak is nu in balbezit. Maciesiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EVOLUTION TIME - Kazik Stars 4:0

36e minuut.
Bakirtzis probeert naar een medespeler te passen. Kvist is nu in balbezit. Kvist probeert naar een medespeler te passen. Maciesiak is nu in balbezit. Maciesiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Bossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossi passt de bal zonder na te denken. Maciesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakirtzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakirtzis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bossi geeft een lange en hoge pass. Maciesiak rent richting de bal. Niemiec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Niemiec krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EVOLUTION TIME 25%, Kazik Stars 75%.
EVOLUTION TIME - Kazik Stars 4:0

47e minuut.
Inworp. Kvist met de inworp. Romankiewicz is nu in balbezit. Maciesiak verovert de bal door een tackle van achteren. Maciesiak draait met de bal, schiet en ... Tassone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Niemiec heeft problemen om de bal te vangen. Bakirtzis is nu in balbezit. Bakirtzis speelt de bal door. Kvist heeft problemen om de bal te vangen. Kvist schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Zanoğlu geeft de bal voor. Inworp. Moliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ghilardini rent richting de bal. Ghilardini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kwiczy verovert de bal door een tackle van achteren. Bakirtzis verovert de bal door een tackle van achteren. Bakirtzis met een sublieme pass. Kvist rent richting de bal. Kvist draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Speri rent richting de bal. Speri geeft de bal voor. Bossi kopt de bal weg. Bossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Ghilardini is nu in balbezit. Bakirtzis met een sublieme pass. Bossi is nu in balbezit. Klungelig pakt Bossi de bal. Bossi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Banasiuk probeert naar een medespeler te passen. Bossi is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kvist met een snelle inworp. Maciesiak controleert de bal met de borst.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Bossi rent richting de bal. Moliński met een sublieme pass. Maciesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossi rent richting de bal. Bossi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Romas met een sublieme pass. Klungelig pakt Bakirtzis de bal. Bakirtzis passt de bal in één keer door. Bossi rent richting de bal. Bossi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EVOLUTION TIME 37%, Kazik Stars 63%.
EVOLUTION TIME - Kazik Stars 4:0