Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCRassian C.F Blancos
atk Tactiek 2020b.v.2
54% Balbezit 46%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
46.1 gemiddelde waardering 43.5
good Schieten very good
adequate Passen good
very good Verdedigen adequate


13e minuut.
Baszak kopt de bal weg. Marroquino bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pazourek. Marroquino raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Marroquino kan niet meer verder spelen. Sgouros komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Senti controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Baszak neemt vlug de vrije trap. Vannier probeert de bal met de borst te controleren. Mạnh Hoàng rent richting de bal. Mạnh Hoàng haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Toàn Quốc met een sublieme pass. Zırhçıbaşı is nu in balbezit. Zırhçıbaşı passt de bal zonder na te denken. Senti is nu in balbezit. Senti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Baszak probeert de bal met de borst te controleren. Baszak passt de bal zonder na te denken. Vannier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulanda onderschept slim de pass. Bulanda haalt uit met een fantastische trap. Bastide verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCRassian 53%, C.F Blancos 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCRassian - C.F Blancos 0:0

50e minuut.
Senti rent richting de bal. Senti passt de bal in één keer door. Toàn Quốc is nu in balbezit. Toàn Quốc haalt uit met een fantastische trap. Dupont probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRassian - C.F Blancos 1:0

62e minuut.
Mạnh Hoàng kopt de bal weg. Bastide probeert naar een medespeler te passen. Alexander kopt de bal weg. Daar is Senti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Senti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Pazourek bereikt de bal nog maar net als eerste. Juźwiak verovert de bal door een tackle van achteren. Juźwiak met een sublieme pass. Mạnh Hoàng is nu in balbezit. Mạnh Hoàng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Pazourek verovert de bal door een tackle van achteren. Pazourek passt de bal in één keer door. Toàn Quốc is nu in balbezit. Toàn Quốc draait met de bal, schiet en ... Dupont werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRassian - C.F Blancos 2:0

83e minuut.
Bulanda is nu in balbezit. Bulanda passt de bal zonder na te denken. Mạnh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Hoàng haalt uit met een fantastische trap. Bastide probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRassian - C.F Blancos 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCRassian 56%, C.F Blancos 44%.
FCRassian - C.F Blancos 2:1