Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zawisza Bydg C.F Blancos
Wing1v Tactiek 2020b.v.2
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
46.8 gemiddelde waardering 46.3
solid Schieten very good
adequate Passen adequate
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Damiański verovert de bal door een tackle van achteren. Damiański geeft de bal voor. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas haalt uit met een fantastische trap. Lent probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Bydg - C.F Blancos 1:0

15e minuut.
Lent speelt de bal door. Ismail rent richting de bal. Martínez Martínez onderschept slim de pass. Martínez Martínez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zawisza Bydg - C.F Blancos 1:1

32e minuut.
Voinescu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Pałka de bal. Martínez Martínez is nu in balbezit. Martínez Martínez draait met de bal, schiet en ... Solarte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Bydg - C.F Blancos 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zawisza Bydg 37%, C.F Blancos 63%.
Zawisza Bydg - C.F Blancos 1:2

60e minuut.
Martínez Martínez passt de bal met de wreef. Helm speelt de bal door. Prkačin is nu in balbezit. Salas onderschept slim de pass. Salas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Franco passt de bal met de wreef. Martínez Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Martínez onderschept slim de pass. Martínez Martínez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Pierola raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kelhart komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Inworp. Pérez Serer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mạnh Hoàng rent richting de bal. Damiański verovert de bal door een tackle van achteren. Damiański geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Bulinka speelt de bal door. Damiański met een sublieme pass. Pérez Serer is nu in balbezit. Pérez Serer geeft een lange en hoge pass. Salas springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Franco passt de bal in één keer door. Śliwiok met een sublieme pass. Salas is nu in balbezit. Salas schiet op doel. Lent probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zawisza Bydg - C.F Blancos 2:2

79e minuut.
Helm geeft een hoge lob. Inworp. Śliwiok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Damiański is nu in balbezit. Damiański geeft een hoge lob. Lent probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kelhart bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Bydg - C.F Blancos 3:2

87e minuut.
Bajúsz verovert de bal door een tackle van achteren. Bajúsz geeft een hoge lob. Dziamgot kopt de bal weg. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Bydg - C.F Blancos 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zawisza Bydg 29%, C.F Blancos 71%.
Zawisza Bydg - C.F Blancos 4:2